Poznati

Sterilna kuhinja ili pun sudoper? Slatka fotografija izazvala lavinu komentara!

Engineer 21. ožujka 2019.

Ono što je trebalo biti "slatka Instagram fotografija" pretvorilo se u žustru raspravu

Jučer je Ella Dvornik na svom Instagram profilu objavila slatku fotografiju Balie i Charlesa kako zajedno čiste kuhinju. Ono što je trebala biti Instagramuša koja na temelju svoje slatkoće skuplja lajkove postalo je bojno polje u bitci za odgovor na pitanje – da li je vaš sudoper stalno čist i uredan?

Do toga ne bi ni došlo da se uz fotografiju nije pojavio komentar – “Imaš suđa, preusmjeri ekipu“. Ella je spretno odgovorila: “Ne, to staviš da socijalna služba vidi da kuhaš, a jedeš s poda“. No spretan odgovor nije zaustavio lavinu komentara dvije strane različitog mišljenja.

View this post on Instagram

Grupna aktivnost 🤣

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Jedni se zalažu za to da kuhinja uvijek mora biti uredna, dok su drugi mišljenja, da je uz današnji tempo života nemoguće imati stalno čisti sudoper. Nakon što se skupio određeni broj komentara oni koji daju potporu Elli su prevladali što daje zaključiti da je rijetkost danas kuhinju održavati uvijek čistom i urednom.

“A kaj su se svi nakačili na to suđe??? Evo ja do maloprije ribala kuhinju, nekaj u suđericu a nekaj na ruke.. i ajmo… dernek… TKO NEMA SUĐA DOMA ??? Dajte žene pustite se glupih komentiranja.. bit ove slike je ovo preslatko djetešce koje uživa sa svojim tatekom.. Draga Ella, samo uživaj, kuća je tu za nas a ne mi za nju… nikad nemoj biti rob kući.. mi smo nju kupili… a ne ona nas!!!! Tak je meni moja mama rekla kad sam se udavala… samo relax…”

“Meni je nekako kuća sretnija kad ima ovako nekih stvarčica za raditi,znaš da si kuhao porodici,znaš da imaš dječicu kojoj si se posvetio.Kad ti je sve ulickano jedno mora bit uskraćeno”

“Meni je sad lakše, uvijek mislim da ljudi imaju kuhinje iz kataloga.., ja očistim kuhinju i za dva sata odjednom meeting svih vrsta posuda na pultu opet “

Određeni uzorak komentara daje jasan zaključak da su kod nas sterilne kuhinje rijetkost te da kuhinja koja ima prljavog suđa znači da u njoj ima i života.

###

Da li su vaši sudoperi uvijek čisti?