FOTO by Instagram @moo_in_miami

Ljubimci

Štene jazavčara prekriveno crno bijelim točkicama izgleda kao malena kravica

admin 01. srpnja 2020.

Nije li presladak?

Maleni jazavčar osvojio je srca sa svojim jedinstvenim crno bijelim točkama koje mu prekrivaju tijelo, a upravo zbog toga što podsjeća na malenu kravicu nazvan je – Moo!

Ovo sedmomjesečno štene ima dlaku u pepeljastoj boji, što rezultira nepigmentiranim bijelim mrljama na njegovom tijelu.

Najzanimljiviji dio je taj što mu je glava potpuno crna i kada se pogleda u globalu izgleda vrlo neobično.

Mnogi ljudi mi prilaze i na prvu misle da maleni Moo ima na sebi pseću pidžamu, ali kada bolje pogledaju shvate da se radi o jednoj vrlo zanimljivijoj prirodnoj kombinaciji koja izaziva pažnju” – izjavila je vlasnica Victoria Hoffman.

Kada je Moo došao na svijet odmah smo vidjeli da je poseban, a njegov jedinstven izgled iznenadio je i veterinare.

Osim točkica po tijelu još je zanimljivija glava koja je u crnoj boji i kombinacija te dvije stvari čine ga još posebnijim te izgleda kao da mu tijelo i glava nisu sinkronizirani.

Moo je mješanac jazavčara i dalmatinca koji, osim svojim izgledom, pažnju privlači i neviđenom hiperaktivnošću koja krasi njegov karakter. Ponosna vlasnica kaže kako prilikom svake šetnje nekoliko puta mora stati kako bi se prolaznici slikali s njezinim malenim čudom.

Victoria i njen partner psića su nabavili netom prije dolaska Korona virusa, tako da im je Moo bio prava zabava tijekom monotonih dana provedenih u karanteni.

Istina je da blagoslov i radost mogu doći i u najtežim trenucima” – izjavio je ponosni par malenog Moo-a.