Modni dodaci

Stella McCartney sunčane naočale predstavljaju najljepši modni dodatak!

Viktoria Šafranić 23. kolovoza 2018.

Ovim statement komadima jednostavno ne možemo odoljeti!

Sunčane naočale tijekom cijele godine, a pogotovo u toplim sunčanim danima ne prestaju biti jedan od ključnih modnih dodataka. Kao završni touch odjevnim kombinacijama, osim primarne funkcije zaštite od sunca, naočale su postale i stvar modnog izričaja. Na ulicama, ali i modnim pistama, svi smo svjedoci moći ovog modnog dodatka, a u mnoštvu kolekcija dizajnerskih imena, omiljeno ime među brojnim trendsetericama jest Stella McCartney.

Dodajući malo chica u svaku modnu priču, Stella McCartney modeli postali su statement komadi, kojima je teško reći „ne“.

Jedna od omiljenih dizajnerica u svijetu visoke mode, poznata po svom eco-friendly pristupu modi i korištenju isključivo prirodnih i obnovljivih materijala, pored linija odjeće, modnih dodataka, donjeg rublja i parfema, prije nekoliko godina okušala se i u dizajnu naočala.

Svojim prepoznatljivim dizajniranim kolekcijama u vrlo kratkom roku osvojila je publiku i postala must have kako u svijetu poznatih dama tako i među svim ljubiteljicama kvalitetnih naočala, koje njeguju istančan stil.

Kao vjeran modni dodatak, naočale ove svestrane dizajnerice već nekoliko godina očaravaju sve posjetitelje Optike Anda. Na njihovim policama uživaju simpatije svih onih koji prate modne trendove. Aktualna kolekcija također je postala najpoželjniji dio njihove ponude.

Zavodljive, otkačene, pomalo edgy, ove naočale privlače poglede gdje god se s njima pojavili.