State Of Style – nova kolekcija za ljubitelje ulične mode!

Viktoria Šafranić 13. lipnja 2017.

Zavodljiva modna igra domaćih dizajnera

State of Style, concept store koji je osvojio zaljubljenike u urbani i streetwear stil za aktualnu sezonu donosi novu kolekciju koja će zasigurno naći mjesto u ormarima zaljubljenika u „pomaknutu“ modu. Prepoznatljivo mjesto ulične mode vizualima nove kolekcije najavljuje još jednu avangardnu, streetwear i upečatljivu modnu igru. Domaći modni brandovi i poznati svjetski streetwear brandovi kombinirani su u izrazito nosivim kombinacijama, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

KLISAB, Sonja Lamut, ATB by Antun Tin Brišar, Rugsack, FAKE i Papirfly kao predstavnici hrvatske modne scene te Black Boy Place i Boy London, dva svjetski poznata streetwear branda, samo su dio ponude concept storea iz središta Zagreba koji su se našli u glavnim ulogama nove kampanje. Omiljena shopping destinacija stvorila je kombinaciju najboljeg od domaćeg dizajna i stranih brandova, a to su htjeli pokazati i novim vizualima.

Simpatične print majice branda FAKE, sportski upečatljivi t-shirti Papirfly branda, urbani dizajn Antuna Tina Brišara i modnog dvojca KLISAB kao i romantične kreacije Sonje Lamut samo su dio nove modne priče S.O.S.-a, storea kojem se uvijek vraćaju zaljubljenici u otkačeni stil i modu s upečatljivim potpisom. Spoj sportske elegancije, minimalizma, ali i avangarde te praćenje trendova ulične mode kombinacija je koja je State of Style izdvojila od ostalih concept storeova u Hrvatskoj i pretvorila ih u pravu modnu oazu, koja hrabro izmiče klasičnim modnim pravilima.

Fotografija: Denis Butorac

Styling: Miomir Jelčić

Hair: Ivan Pervan

Makeup: Matea Čuljak (Lurh_makeup_artist)

Modeli: Valentina Kuzmić (Talia Model) i Eugen Petrekov (Sonic Models)

Cipele: Hogl