Poznati

Stari li ta žena uopće? J.Lo nalik Baby iz ‘Prljavog plesa’!

Viktoria Šafranić 05. siječnja 2021.

Baš poput vina, što je starija, to je ljepša...

Sa svojih 51. godinu, svjetska ikona izgleda poput božice, a dokaz tome je i posljednja objava s Instagrama. Ne mislimo pritom samo na zavidnu liniju i obline na kojima joj može pozavidjeti cijeli svijet, već općenito osvaja svojom karizmom, osmijehom, energijom.

Zrači na svakom koraku i u što god se upustila, jednostavno joj uspijeva. Iako najpoznatija kao pjevačica, u glumačkim vodama također se odlično snašla te snimila brojne hitove koji su nam uvijek na ‘repeatu’.

Vjerojatno ne postoji frizura koja joj ne pristaje, kao ni odjevna kombinacija. S jučerašnjom objavom vratila nas je u davnu 1987. godinu, kada je snimljen kultni plesni i romantični film ‘Prljavi ples.’ Svojim divnim kovrčama u potpunosti nalikuje na Baby, koju je utjelovila poznata Jennifer Grey.

Vidi se da ova ljepotica ponedjeljak smatra vrlo ozbiljnim i striktno se drži plana vježbanja. Sportski look pristaje joj gotovo jednako dobro kao i elegantni, možda je čak i atraktivniji.

U minijaturnom topiću i uskim tajicama zapalila je Instagram, a nakon spomenute objave, svoje je pratitelje počastila i videom, na kojem se nalazi na plaži, u crvenom kupaćem kostimu i ogrtaču s njezinim inicijalima.

Zaista mislimo da ne postoji osoba na svijetu koja je može nadmašiti, jer sve što radi, polazi joj za rukom. Naravno, to nije samo talent, već trud i predanost prema svim životnim poljima, koji se u njezinu slučaju itekako isplatio…