FOTO by Instagram @bojana.g.v / @lejla.filipovic / @minea.official / @tatjana_dragovic

Poznati

Stare poput vina! 7 poznatih Hrvatica koje su dokaz da su godine samo broj!

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2023.

Ne znamo kakav eliksir ljepote ove žene koriste, ali itekako djeluje…

Na našoj estradi zaista ima toliko prekrasnih žena da bez iznimke možemo reći kako stare poput vina, jer iz godine u godinu izgledaju sve ljepše i poletnije. Mi smo izdvojili 7 poznatih ljepotica koje svojom pojavom plijene pažnju gdje god se pojavile:

Lejla Filipović

Lejla Filipović, prekrasna brineta u listopadu je napunila 46. godina, a u stvarnosti izgleda barem 10 mlađe. Supruga poznatog voditelja Tarika Filipovića u svakoj prilici izgleda profinjeno. Njezin stil odijevanja, boja kose, frizura i širok osmijeh dobitna su kombinacija koja osvaja sve oko sebe.

Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović ima 50 godina, možete li vjerovati? Jedna od naših najposebnijih glumica u sretnom je braku s Enesom Vejzovićem, u kojem imaju sina Raula. Je li to zbog kraće pixie frizure, mladenačkog stila odijevanja ili nečeg drugog, ne znamo, no ovoj ženi definitivno ne bismo dali više od 40 godina.

Anica Kovač

Anica Kovač, bivša manekenka i supruga nogometaša Roberta Kovača također ima 46. godina, a u licu izgleda poput tinejdžerke. Iako već ima odraslu djecu, itekako može stati rame uz rame uz svoju kćer, koja joj je više poput mlađe sestre.

Renata Končić – Minea

Vjerovali ili ne, Minea ima 45 godina. Poznata plavuša jedno je od najsimpatičnijih TV lica koje smo imali priliku vidjeti. Uvijek je toliko vedra i dobrodušna i čini nam se da upravo taj njezin pozitivan pogled na život čini još mlađom.

Jelena Rozga

U dobi od 45. godina, Jelena Rozga izgleda poput djevojčice. Nedavno je imala i koncert u prepunoj Areni Zagreb i dokazala da joj je uz zavidnu glazbenu karijeru, stil odijevanja jednako besprijekoran.

Tatjana Dragović

Tatjana Dragović, u dobi od 44. godine izgleda kao da joj je 20 godina. Njezina besprijekorna linija i dobri geni ovu poduzetnicu i model čine vječno mladom, a vjerojatno svemu tome doprinosi i sretan brak s Vlahom Arbulićem.

Sandra Bagarić

Sandra Bagarić, jedna od naših najpoznatijih glumica i operna pjevačica, u travnju će proslaviti svoj 49. rođendan, a u svakoj kazališnoj predstavi izgleda sve mlađe.

Ne znamo jesu li to geni, skupocjene kreme ili tretmani, ali nitko ne može osporiti činjenicu da ove žene zaista izgledaju božanstveno.