FOTO by adidas.com/us

Moda

Stan Smith i Superstar tenisice ukrašene preslatkim Lego kockicama!

Viktoria Mikulić 28. srpnja 2022.

Motivi cvijeća daju im romantičnu notu…

Svaki dom ima barem jedan paket Lego kockica. Od kolekcionara koji skupljaju setove i ponosno ih izlažu u svojim staklenim regalima, do onih koji samo žele malo zabave i kupuju osnovne kockice s kojima mogu složiti neke klasične stvarčice poput kuće, automobila i slično, Lego je jedna od najzastupljenijih igračaka na svijetu.

adidas lego tenisice

Lego kocke obilježile su naša djetinjstva i sve što želimo je da se ta tradicija nastavi i s našom dječicom.

Jer nema ljepšeg osjećaja nego u timu slagati kockice i kasnije se diviti svom postignuću. Nijedna društvena mreža pa ni igra ne može zamijeniti taj osjećaj…

ADIDAS I LEGO – SLATKOĆA NA KVADRAT!

Sada kada smo privukli obožavatelje Lego kockica, vrijeme je da se fokusiramo na sve modne entuzijastice koje u svom ormaru imaju barem jedan par adidas Superstar ili Stan Smith tenisica.

adidas lego tenisice

Upravo su ova dva modela zablistala u Lego izdanju. Omiljene tenisice dolaze u bijeloj boji i krase ih kockice koje tvore oblik cvijeta. Iako je adidas prvenstveno sportski brend, u ovom slučaju prednost dajemo stylish izgledu.

Ljeti preferiramo otvorenu obuću, no kada je u pitanju adidas, vrlo rado ćemo se predomisliti i nabaviti još jedan primjerak za divljenje. Ove cool tenisice možete nositi uz hlače i T-shirt, bluzu i suknju, ali i uz ležernu lepršavu haljinu ili kombinezon. Lego kockice i adidas spoj je kojem će malo tko moći odoljeti…

Više detalja o istima potražite na adidas.com/us!