FOTO by Emmezeta

Dekor

Staklene boce s tropskim motivima po cijeni od 6,99 kuna nabavljamo ODMAH!

Viktoria Mikulić 22. svibnja 2020.

Motiv lubenice, voćnog sladoleda, flaminga ili ananasa?

Svi znamo da je voda tekućina koja je najznačajnija za ljudski život i svjesni smo da bismo dnevno trebali popiti barem jednu litru iste. No nažalost, užurban raspored i hrpa obveza često nam ne dopuštaju taj luksuz, odnosno jednostavno zaboravimo konzumirati je onoliko koliko bismo trebali.

Dolaze nam vrućine i u narednim mjesecma, voda igra osobitu važnost da se osjećamo dobro.

Treba biti vrlo oprezan na suncu jer bi bez problema mogli dehidrirati. Svi mi imamo svoja omiljena pića, no ništa ne može utažiti žeđ kao hladna voda. Osim toga, od nje nikada nismo naduti kao što je to slučaj s gaziranim pićima.

Ako sve više vremena provodite na svojoj terasi ili ste odlučili boraviti u prirodi što je više moguće, a pritom zazirete od plastičnih boca o čijoj štetnosti ne moramo puno govoriti, onda biste svakako trebali razmisliti o kupnji staklenih boca za vodu.

Mi smo pronašli 4 prelijepa primjerka na policama Emmezete koji dolaze s tropskim motivima poput lubenice, voćnog sladoleda, ananasa i flaminga, a čija je cijena nevjerojatnih 6,99 kuna.

Boce su zapremnine 1 litre i sigurni smo da se nitko neće previše doumiti oko njihove kupnje. Po ovoj cijeni prodaju se još dva dana, no i ako zakasnite, ne brinite jer im je standardan iznos 9,99 kuna što je također veoma prihvatljivo.

Više informacija o Emmezeta staklenim bocama za vodu možete pronaći na linku.