FOTO by Coperniparis

Bizar

Staklena torbica s kojom ne smijete imati loš dan!

admin 09. veljače 2023.

Od sada svoju torbicu nećete bacati gdje god stignete

Ako vam je već netko rekao da se prema svojoj garderobi i modnim dodacima ponašate kao prema neprijatelju onda je vrijeme da vas upoznamo s torbicom koju ćete paziti “kao oko u glavi“.

Jedan od razloga je cijena od 3500€, a drugi je materijal od kojeg je napravljena. S ovom staklenom torbicom ne možete se ponašati kao s bilo kojom torbicom iz vašeg ormara jer i najmanji krivi potez prouzročit će da oko sebe imate milijun komadića razbijenog stakla vrijednosti u prosjeku četiri vaše plaće.

Foto: coperniparis

Ova staklena torbica sa svojom skulpturalnom izvedbom ručno je rađena u Saint-Michelu u sjeveroistočnoj Francuskoj, području s jakom tradicijom puhanja stakla.

Svaka torbica potpuno je jedinstvena, a izrađena je od strane majstora puhača stakla s više od 15 godina iskustva, bez kalupa ili strojeva. Ovaj komplicirani proces izrade zahtijeva veliku vještinu i izrazitu koordinaciju između očiju i ruku. U ovom slučaju, torbica je izrađena od crnog stakla, a svaka krivulja i vijugava linija razmotrena je s najvećom pažnjom.

Foto: coperniparis

Ako ćete u budućnosti planirati kupiti torbu za čiju ćete otplatu trebati kredit s jamcem, potrudite se da izbor padne na ovu staklenu ljepoticu koju ćete razbiti i prije dolaska naplate prve rate kredita.

Foto: coperniparis

Pronašli smo ju unutar Coperniparis web trgovine, po cijeni od 3500 €, a na vama je da odaberete da li želite crnu, bijelu ili ružičastu nijansu.