FOTO by Instagram/ @elladvornik/@charles_pearce

Poznati

“Sretan rođendan predivna djevojčice!” Ellina kćer Lumi napunila godinu dana!

admin 20. veljače 2021.

Vesela djevojčica, svoj je prvi rođendan proslavila s roditeljima i starijom sekom Balie Dee!

Obitelj Dvornik-Pearce imaju razloga za veselje! Malena Lumi Wren, druga kćer naše poznate bloggerice Elle Dvornik i supruga Charlesa Pearcea, danas slavi prvi rođendan, a mali veseljak, sudeći prema fotografijama, uživa u punoj pozornosti među mnoštvom balona i tematske dekoracije pod nazivom Lumisaur!

Ponosna mama Ella u objavi na svom Instagram profilu, svojoj je djevojčici čestitala rođendan i priznala da ne može vjerovati da je prošla godina dana, a svoju je princezu opisala kao mirnu, proračunatu i znatiželjnu dušu koja se bliži svom prvom tantrumu! Kako mnoge mame prolaze razdoblje i tantruma i promjena raspoloženja kod djece i Ella vrlo otvoreno priča o svom iskustvu kao roditelj bez uljepšavanja stvarnosti, no danas će čini se, sve to pasti u drugi plan. Sam pogled na razigrane dekoracije, kolače, poklone, dovoljan je razlog ovim roditeljima da uživaju u trenutku sa svoje dvije kćeri!

Trogodišnja Balie Dee ne propušta trenutak poigrati se i pomaziti svoju mlađu sestru, koja je, prema Ellinim riječima, mnogo mirnija od Balie te priznaje, od kada ima njih dvije, vrijeme jako brzo prolazi. Starija Balie velikodušno odobrava prepuštanje svoje robice svojoj mlađoj seki, a najviše se obraduje kada odjenu matching haljinice i kombinezončiće.

Ponosni tata Charles također na svom Instagram profilu objavljuje fotografije uz šaljive opise kojima ne dostaje britkog britanskog humora. Osim toga, iz priloženih se fotografija lako da zaključiti kako je Charles postao pravi dalmatinski zet, uživajući sa svoje tri najvažnije žene u životu u moru i dobroj “spizi”.