FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Sretan rođendan Lumi! Emotivna Ella predivnim fotografijama čestitala rođendan mlađoj kćerkici!

Daria Lovrić 20. veljače 2023.

Malena princeza napunila je tri godine!

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik ponosna je majka dviju prekrasnih djevojčica Balie i Lumi. Danas je poseban dan za Ellu i njezinog supruga Charlesa, a razlog tome je njihova mlađa princeza Lumi Wren.

Veselje u obitelji Dvornik-Pearce!

Ponosna mama Ella u objavi na svom Instagram profilu, svojoj je djevojčici čestitala rođendan i svoju je ribicu opisala kao mirnu djevojčicu.

„Na današnji dan prije 3 godine stigla nam je jedna divna nježna ribica koja se zove Lumi i uljepšala naše živote svojom divnom mirnom energijom. Sretan rođendan princezo mala“. – napisala je emotivna Ella ispod objave koja se sastoji od niza fotografija malene Lumi.

Neki od najljepših trenutaka u obitelji Dvornik-Pearce zabilježeni su na fotografijama koje je Ella objavila na svom Instagram profilu. Na fotografijama imamo priliku vidjeti malenu djevojčicu kako pozira samostalno, sa starijom sekom i roditeljima u naručju od najranije dobi, pa sve do sada.

Ponosni tata Charles također je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom djevojčicom i zaželio svojoj bebici sretan rođendan!

Instagram @charles_pearce

Baš poput brojnih prijatelja, pratitelja i rodbine, pridružujemo se čestitkama i malenoj Lumi želimo sve najljepše!