Make-up

Sretan rođendan: Kat von D!

Marko Stipić 08. ožujka 2017.

Iako puni tek 35. priča ovog kozmetičkog mogula uistinu je intrigantna.

Kat smo prvo upoznali kao tattoo umjetnicu popularne emisije L.A. Ink. Isticala se po svojem osebujnom izgledu, stilu, ali i znanju i sposobnosti ukrašavanja kože tintom.

Kat je izdala i više knjiga o svojim remek djelima od kojih su neke dospjele na vrhove ljestvica best sellera, ali ono po čemu je vjerojatno najpoznatija jest po svome makeup-u.

Naime, Kat se 2008. godine upustila u vlastiti biznis, proizvodnje i prodaje kozmetike. Nije trebalo dugo da make up gurui diljem svijeta otkriju njezin brend, osebujnog izgleda, baš kao i Kat, te iznimne kvalitete i inovativnosti. Linija šminke prodavala se u Sephori, svake godine na tržište bi izlazila nova serija proizvoda koja je po novom uključivala i parfeme.

Photo By: Wiki Commons

Njezina linija kozmetike posebna je i po tome što svo ilustriranje i fontove za pakiranja osmišljava i crta sama, te po činjenici kako su apsolutno svi njezini proizvodi vegan friendly te se ne testiraju na životinjama s obzirom da je  Katherine von Drachenberg veliki borac za prava životinja.

Nije trebalo dugo da Kat von D postane jedna od ključnih makeup proizvođača i vizažista današnjice. Njezin youtube kanal Kat von D world ima  preko 63.000 subscibera, a brend nastavlja nizati poslovne uspjehe od kojih je posljednji “Pastel Goth” paleta.

Limited Edition Kat Von D Pastel Goth Palette: Introduction & Tutorial | Sephora

Našoj dragoj Kat želimo još puno uspjeha u daljnjem radu, te da rođendan proslavi sa stilom kako to samo ona umije!