FOTO by Instagram @lukamodric10

Poznati

Sretan rođendan, kapetane! Luka Modrić dočekao 36. rođendan u najslađem društvu!

admin 10. rujna 2021.

Obitelj je ipak na prvom mjestu...

Simboličan datum 09.09. koji je za mnoge sretan dan, ujedno simbolizira i rođendan našeg kapetana, koji je jučer napunio 36 godina.

Iako je ponos čitave Hrvatske, najponosniji na njega su ipak članovi obitelji koji ga uvijek bodre i uz njega su u svim životnim trenucima.

Njegova prekrasna supruga Vanja s kojom je u braku 11 godina njegov je oslonac tijekom čitave karijere, kao i troje dječice, Ema, Sofia i Ivano koji mu pružaju neizmjernu snagu.

Luka ne objavljuje često obiteljske slike, a kada to učini onda za iste ima i poseban razlog. 36. rođendan dovoljan je razlog za objavu. Ovaj emotivan trenutak obilježio je fotografijom na Instagramu na kojoj ima široki osmijeh, baš kao i ostali članovi njegove obitelji.

Ispred njega je i elegantna i gospodska torta, kao i svjećice koje dokazuju da su godine samo broj, što je Luka i potkrijepio objavom: “Godine su samo broj. Hvala svima na lijepim čestitkama.”

Iako mu je 36. godina Luka je nekoliko puta javnosti dokazao da mu iste ne mogu ništa. Osim “vječne mladosti” Luka je i dokaz da se snovi mogu ostvariti ako u njih dovoljno vjeruje. Siromaštvo i domovinski rat bili su Lukina motivacija koje su ga kroz godine dovele na vrh svijeta.

Osim obitelji, Luki su rođendan čestitali i mnogi poznati iz svijeta sporta. Tako su se na njegovom Instagram profilu mogle pronaći čestitke Subašića, Livakovića, Petrića i Srne te suigrača iz Španjolske – Mendyja, Marcela, Asensija, Carvajala i ostalih….

Možemo samo nagađati je li se njegova rođendanska želja odnosila na zdravlje i spremnost uoči SP 2022 u Katru.

Jedino čemu se možemo nadati da će našeg kapetana poštedjeti ozljede i da ćemo još nekoliko godina uživati u njegovim igrama.

Sretan rođendan, kapetane!