FOTO by Instagram @ivana_vida

Poznati

“Sretan 6. rođendan frajeru mamin”

admin 07. rujna 2021.

Uz Lego tortu proslava rođendana ne može biti loša!

Hrvatska reprezentacija danas igra jednu od odlučujućih utakmica za kvalifikacije na Svjetsko prvenstvo u Katar i sigurni smo da je čitava reprezentacija maksimalno fokusirana na utakmicu. Dodatnu motivaciju za dobru partiju danas će sigurno imati naš stoper Domagoj Vida koji danas slavi 6. rođendan svog sina Davida.

Nogometna reprezentacija i David Vida imaju duboku poveznicu koja seže još iz Rusije kada je maleni nakon jedne utakmice bosonog utrčao na teren. Bio je to trenutak koji je obišao svjetske portale i neslužbeno, jedan od najslađih događaja na tom mundijalu.

Od tada su prošle 3 godine i danas je “maleni” David odrastao u pravog frajera, a ako pogledamo fotografije na kojima pozira jasno nam je i zašto je dobio taj epitet.

Foto: Instagram @ivana_vida

Svoj 6. rođendan David je proslavio u društvu svojih prijatelja, a kako vidimo na slikama tematika je LEGO. Okruženi najpoznatijim kockicama u gigantskim dimenzijama društvo izgleda sretno, a pravo oduševljenje nastalo je kada je stigla LEGO torta.

Foto: Instagram @ivana_vida

Sve radosti proslave uhvatila je i na svojim društvenim mrežama objavila ponosna mama Ivana koja je uz jednu fotografiju napisala: “Sretan 6. rođendan frajeru mamin! Najvoljenije biće si na svijetu.”

Foto: Instagram @ivana_vida

Nadamo se da će danas nakon utakmice Domagoj imati dupli razlog za veselje, jedan zbog tri osvojena boda protiv Slovenije, a drugi zbog nezaboravne proslave 6. rođendana svog sina Davida.

Sretan!