FOTO by Netflix

Film

Squid Game: The Challenge – pogledajte prvi trailer

admin 24. listopada 2023.

Najveće reality natjecanje ikada...

Dugoiščekivana serija Squid Game: The Challenge dobila je zeleno svjetlo, ovog studenog dolazi na Netflix pretvarajući popularnu južnokorejsku seriju u najveće reality natjecanje ikada.

Prvi trailer za seriju Squid Game: The Challenge
Squid Game: The Challenge

Iako reality verzija Squid Game nije pitanje života ili smrti, još uvijek je puno toga na kocki: 456 igrača natjecat će se za 4,56 milijuna dolara, Netflixove najveće novčane nagrade u povijesti reality televizije.

Kroz niz igara, svaki će igrač biti gurnut do svojih krajnjih granica i prisiljen zapitati se – koliko daleko sam spreman ići za pobjedu?

Prvi trailer za seriju Squid Game: The Challenge
Foto: Netflix

Oportunistički savezi, neobične strategije i neizostavne izdaje samo su neke od taktika koje će, kao i pravoj seriji, svaki natjecatelj pribjeći. Upravo je izašao i prvi trailer pa pogledajte što možete očekivati.

Prvi trailer za seriju Squid Game: The Challenge
Foto: Netflix

Pri prvom pogledu na trailer vidimo scene koje će nas podsjetiti na seriju, od 456 natjecatelja koji jure u igri “Red Light, Green Light” pa do svjetlucave kasice prasice pune novca koja visi iznad spavaonice.

Ovaj reality sniman je u Velikoj Britaniji i sastoji se od 10 napetih epizoda, a prvih pet s prikazivanjem kreću 22. studenog.

Nadamo se da ste spremni i da će nam ovaj show barem malo utažiti glad dok čekamo drugu sezonu originalne južnokorejske serije.