FOTO by Netflix

Film

Squid Game: The Challenge – dolazi spin-off omiljene serije

admin 19. svibnja 2023.

Iz Netflixa dolaze odlične vijesti za ljubitelje serije "Squid Game"

“Squid Game: The Challenge” je reality spin-off serija koja se nastavlja na veliki uspjeh originalne korejske serije koja je oborila rekorde gledanosti u 2021. godini.

U igri “Squid Game” pratili smo grupu očajnih ljudi koji su iskoristili priliku nadajući se da će u igri otići s ogromnom novčanom nagradom, ali su ubrzo shvatili da su im životi u opasnosti jer su bili prisiljeni igrati smrtonosne verzije popularnih igara iz djetinjstva.

Squid Game: The Challenge
Foto: Netflix

Sada je Netflix preuzeo ovaj koncept i pretvorio ga u reality natjecanje u kojem ćemo vidjeti natjecatelje kako igraju igre inspirirane hit distopijskom serijom, a pobjednik će otići s novčanom nagradom od 4,56 milijuna dolara.

Squid Game: The Challenge
Foto: Netflix

Brandon Riegg, Netflixov potpredsjednik odjela za nescenarizirane i dokumentarne serije izjavio je: “Serija Squid Game osvojila je svijet svojom brutalnom pričom i ikonskim scenama redatelja Hwanga.

Zahvalni smo na njegovoj podršci u nastojanju da fiktivni svijet pretvorimo u stvarnost te napravimo jedan veliki eksperiment.”

Squid Game: The Challenge
Foto: Netflix

Iako smo nedavno imali priliku gledati serijal “Physical: 1000” koja je također uspoređivana sa serijom Squid Game, najavljuje se da ova inačica donosi još više adrenalina i drame.

Squid Game: The Challenge
Foto: Netflix

U ovoj verziji igrači će se natjecati u nizu igara inspiriranih originalnom serijom plus gomilu novih dodataka, a strategija, savezi i karakter natjecatelja imat će ključnu ulogu u osvajanju glavne nagrade.

Jedini trailer koji trenutno imamo je izašao prošle godine , a budući da serijal izlazi ovog studenog, ubrzo bismo trebali imati više detalja.