FOTO by Instagram @mamma_social_tester

Dom

Spremni za Uskrs uz Kinder mini čokoladna jaja u tri verzije!

Daria Lovrić 02. ožujka 2023.

Lješnjak, kakao ili mliječna krema? Koja su uskršnja jaja vaš favorit?

Ususret jednom od najvećih blagdana, popularni proizvođači slastica imali su pune ruke posla kako bi mi uživali u slatkim novitetima. Mnoge nove poslastice u uskršnjem izdanju smo već predstavili, a neki od naših favorita su Kinder Bueno mini čokoladna jajaFerrero čokoladna jaja u uskrsnom izdanju i Milka čokoladna jaja.

Sada je vrijeme za novost iz Kinder obitelji, naše omiljene čokoladice još iz djetinjstva.

Kinder mini eggs – čokoladne poslastice stižu u uskršnjem ruhu!

Nedavno smo predstavili Kinder mini čokoladna jaja Cocoa Biscuit, punjena mliječnom čokoladom i hrskavim keksićima.

Iako još nismo kušali ni prvu, Kinder je predstavio još tri verzije koje moramo probati. Riječ je o ukusnim čokoladnim jajima punjenim vrhunskom glatkom kremom u raznim verzijama.

Naime, prva verzija punjena je klasičnom mliječnom kremom, dok se izvana nalazi Kinder mliječna čokolada. Po izgledu, pretpostavljamo da ova preslatka čokoladna jaja imaju okus poput klasične prepoznatljive Kinder čokolade.

Druga verzija, punjena je sočnom kremom i hrskavim komadićima lješnjaka i moramo priznati da je naš favorit.

Treća kombinacija oduševit će obožavatelje dubokih i jakih okusa jer dolazi u najčokoladnijem izdanju do sada. Kakao verzija sastoji se od Kinder čokolade izvana i bogate kakao kreme iznutra.

Vjerujemo da će i odrasli i djeca podjednako uživati u Kinder poslasticama, a mi se nadamo da će ovi ukusni noviteti uskoro stići i na naše police!