Iće & piće

Spremni za umakanje? Namaz od lješnjaka i slani pereci čine novo Nutella&Go pakiranje!

Viktoria Šafranić 13. listopada 2020.

Slatk-slana kombinacija za doručak u pokretu...

Svi se sjećamo mamine rečenice, ‘doručak je na stolu’, na koju smo se često oglušili sve dok nas nije pozvala još barem dva-tri puta, a čak i tada smo je znali ignorirati jer nam je bilo važnije provoditi vrijeme uljepšavajući se u kupaonici.

Ah, kada odrasteš shvatiš koliko si ponekad bio blesav i nisi shvaćao čari toga kada te netko poslužuje i brine o tebi. Sada kada to sve sami obavljamo, najradije bismo se vratili u djetinjstvo potrčali u majčin zagrljaj te s guštom pojeli sve što je pripremila.

Današnji ubrzan način života često nam ne dopušta dovoljno vremena za obroke, osobito doručak koji mnogi preskaču, a zapravo je najbitniji u cijelom danu.

Mi bismo vam definitivno sugerirali kada god imate priliku, sjednite za stol i u miru doručkujte, a kada ste u silnoj žurbi, također imamo rješenje za vas.

Nutella&Go hrskavi štapići s namazom od lješnjaka stvoreni su za užurbanu svakodnevicu s kojima možemo nadomjestiti doručak.

Za njih znamo već nekoliko godina, a sada smo otkrili još primamljiviju verziju – Nutella&Go perece s komadićima soli i najsočniji namaz od lješnjaka.

Ukusan okus namaza od lješnjaka Nutella® s kakaom, uparen s hrskavim štapićima pereca, najsočniji je slatko-slani zalogaj koji kombinira okuse i teksture koje gotovo svi volite.

Za sve koji su navikli na doručak u pokretu, ova grickalica savršeno je rješenje, ali i za sve one koji se otvoreni prema novim okusima…

Još je nismo primijetili na policama naših trgovina, a ako vi već jeste, slobodno nas zvrcnite…