FOTO by adidas

Bizar

Spremni za adidas mule u stilu Superstara? Mi nismo!

admin 11. veljače 2022.

Ivy Park kolekcija nije loša, ali oko nam je ispalo kada smo zaskrolali do obuće...

Kada smo “nanjušili” novu Ivy Park kolekciju odmah smo pronašli par favorita koji su nam upali oko. Čitava kolekcija ispunjena je jarkim crvenim bojama, baš kako i priliči najromantičnijem mjesecu u godini.

Pronašli smo zanimljivi kombinezon, tajice, majicu i još poneku sitnicu, ali kada smo naišli na mule koje je Beyonce predstavila u kolekciji morali smo otvoriti novi, zasebni članak.

Foto: adidas

Kolekcija nam je pružila priliku da iz nje izvučemo dva članka, od kojih smo jedan kategorizirali kao moda i modni dodaci, dok je drugi završio put rubrike Bizar. Nije teško zaključiti gdje su završile mule.

Foto: adidas

Možda ne bismo imali toliko ofenzivni stav prema njima da nam nisu uništile sve ono sveto čemu su nas Superstar tenisice godinama oduševljavale.

Ove mule bezobrazno su na svoj, pomalo zastrašujući dizajn, uklopile nedužnu prepoznatljivu kapicu sa Superstar modela.

Foto: adidas

Ove mule i njihov “špicpapak” toliko je geometrijski ubojito napravljen da bismo čak mogli reći da ovaj model ima osobinu hladnog oružja, za koje vam dozvola naravno ne treba.

Foto: adidas

S koje god strane pogledali ovaj model, jedino što možete vidjeti je Superstar model kojeg je netko gadno ozlijedio i izvukao iz njega ono najbolje.

Foto: adidas

Iako ne sumnjamo da će ovaj model pronaći svoga kupca, mi se nadamo da ćemo ih što manje viđati, ako ne i minimalno na gradskim ulicama za nadolazećih mjeseci.

Regularnosti radi, moramo spomenuti da smo ove mule pronašli unutar adidas web trgovine po novom Ivy Park kolekcije po cijeni od 150$.