FOTO by IMDb

Film

Spremni za 5. sezonu „Virgin River“? Donosimo datume izlaska…

Viktoria Mikulić 27. srpnja 2023.

Nova sezona emitirat će se u dva dijela...

Pripremite se za još romantike, drame o očinstvu, ruralnih narko-kraljeva i općenito kazališnih predstava iz malog grada kada se Virgin River vrati za 5. sezonu 7. rujna.

A zatim se pripremite za ranu proslavu Božića s cijelom ekipom kada 30. studenog premijerno počnu dvije vrlo posebne blagdanske epizode.

Da podsjetimo, serija prati stanovnike malenog grada u sjevernoj Kaliforniji — uključujući gradonačelnicu Hope (Annette O’Toole), doktora medicine Doca (Tim Matheson), vlasnika bara Jacka (Martin Henderson), medicinsku sestru Mel (Alexandra Breckenridge) i kuhara Preachera (Colin). Lovre).

Što nas očekuje u 5. sezoni?

U 5. sezoni vidjet ćemo iznenađujuće nove veze, šokantan prekid, teško sudsko suđenje, srceparajući oproštaj i šumski požar koji prijeti gradu, spajajući neke stanovnike Virgin Rivera dok druge razdvaja. Problemi majčinstva tjeraju Mel da donese veliku odluku o svojoj budućnosti na klinici, dok njezina trudnoća neočekivano izaziva emocionalnu vezu s njezinom prošlošću.

Kako bi se dodatno dokazao Melu, Jack se suočava s nekim davno čekanim sukobima – s vlastitim demonima i, naravno, s Charmaine. I dok Docova i Hopeova oštećenja dovode u pitanje njihov identitet, liječnik i gradonačelnik moraju pronaći utjehu u svojoj zajednici, u svojoj mladoj novoj obitelji i jedno u drugome.

Hoće li biti 6. sezone “Virgin River?”

Da, odlična je vijest da će serija “Virgin River” biti obnovljena za šestu sezonu na Netflixu.