Film

Spremni na smijeh? Dolazi 2. sezona serija “Alpha Males”

admin 22. siječnja 2024.

4 prijatelja opet pronalaze nove načine da unište brak, vezu i seksualni život

Španjolska serija “Alpha Males” originalnog naziva “Machos Alfa” svoju je premijeru doživjela u prosincu 2022. godine gdje je vrlo brzo zasjela na Netflix ljestvicu top 10 serija.

Kreirana od strane brata i sestre Alberta i Laure Caballero serija “Alpha Males” je humoristična serija koja prati četiri muškarca u 40-ima koji počinju primjećivati kako njihova muška privilegija nestaje s društvenim promjenama i osnaživanjem žena, te su prisiljeni prilagoditi novi način života na svoj način.

Alpha Males druga sezona
Foto: Netflix

Prije par dana objavljen je i prvi trailer za drugu sezonu što znači samo jedno – uskoro gledamo nove epizode druge sezone.

Netflix je potvrdio 9. veljače kao datum premijere i jedva čekamo nove zgode i nezgode četiri prijatelja izgubljena u novom dobu gdje vladaju snažne žene.

Alpha Males druga sezona
Foto: Netflix

Druga sezona hit humoristične serije u produkciji Contubernio Filmsa imat će 10 epizoda, a snimana je na lokacijama Madrida, Malage i Ibize.

Alpha Males druga sezona
Foto: Netflix

Glavne uloge su Fernando Gil kao Pedro Aguilar, María Hervás kao Daniela Galván, Raúl Tejón kao Raúl Camacho, Paula Gallego kao Álex, Kira Miró kao Luz, Gorka Otxoa kao Santi, Fele Martínez kao Luis Bravo, María Hervas , i Raquel Guerrero kao Esther. 

Alpha Males druga sezona
Foto: Netflix

Dobro je što glumačka postava ostaje nepromijenjena i svi su spremni okusiti nove izazove u nadi za prilagodbom novoj eri muškosti.

Alpha Males druga sezona
Foto: Netflix

Prva sezona završila je tako što su tri od četiri prijatelja prekinuli brak/vezu sa svojim dugogodišnjim partnericama. Za pohađanje predavanja o dekonstrukciji maskuliniteta dobivaju potvrdu, no nisu sigurni hoće li im to koristiti.

Druga sezona vjerojatno će se više pozabaviti vezom i načinom na koji će se nositi sa svojim prekidima.