FOTO by Sinsay

Spremate se na godišnji? Harry Potter memory kartice od 49,90 kuna obavezno ponesite sa sobom!

Viktoria Mikulić 22. prosinca 2021.

Svima bi nam dobro došlo nekoliko slobodnih dana. Ne znamo koristite li kolektivni godišnji odmor ili ste si uspjeli zapisati nekoliko dana godišnjeg za blagdane i tako preduhitriti kolege, no sigurni smo da jedva čekate biti sa svojim najmilijima (ili sami) i totalno se prepustiti uživanju. Dok radimo, sati nam jednostavno lete i dan nam […]

Svima bi nam dobro došlo nekoliko slobodnih dana. Ne znamo koristite li kolektivni godišnji odmor ili ste si uspjeli zapisati nekoliko dana godišnjeg za blagdane i tako preduhitriti kolege, no sigurni smo da jedva čekate biti sa svojim najmilijima (ili sami) i totalno se prepustiti uživanju.

Dok radimo, sati nam jednostavno lete i dan nam prođe u sekundi te se ne stignemo posvetiti hobijima i nekim drugim stvarima koje bismo rado učinili za sebe. Obveze nas stišću s svih strana, stoa ne čudi da trebamo malo zastati i raditi ono što najviše volimo te biti s ljudima koje najviše volimo.

Blagdansko razdoblje većina provodi kod kuće i opušta se u svoja četiri zida. Ima i onih koji žele ili moraju putovati jer žive daleko od svoje rodbine. U svakom slučaju, nalazili se u svom stanu ili na nekom putovanju, pronašli smo nešto što je idealno za cijelu obitelj ili prijatelje, ako već niste isplanirali što ćete raditi.

U Sinsayu smo pronašli memory kartice koje su jedna od najpopularnijih igara. Svaka osoba mora pronaći para, odnosno dvije iste kartice kako bi skupila bodove.

Tko na kraju ima najviše kartica, pobjeđuje. Iako na godišnjem odmoru ne biste trebali naprezati mozak, u ovoj situaciji to je itekako poželjno. Ono šo nam se posebno sviđa su motivi najpoznatijeg čarobnjaka – kultnog Harry Pottera. Ovu igru možete pronaći po cijeni od 49,90 kuna.

Ako ste više skloni slaganju puzzli, i za to imamo rješenje. Sinsay je lansirao i puzzle s Harry Potterom. Ako se pak jednostavno želite izležavati i odmarati, ne propustite pogledati sve nastavke (ili pročitati knjige) s ovim famoznim čarobnjakom.