FOTO by Yamamay

Odjeća

Spremanje za spavanje nikad zabavnije uz Disney Princess pidžame za vas i vašu princezu!

Antonija Andabak 04. listopada 2021.

Matching pidžame postale su sve popularniji izbor za mame i kćeri!

Rituali postoje da bi ih se provodilo kada god se pojavi prilika za to, a mali rituali prije spavanja uvelike pomažu učiniti san takvim da napuni baterije!

Upravo to je ono čemu svi težimo, neovisno o dobi, a sada imamo nekoliko razloga veseliti im se jer su na tržište upravo stigle Yamamay matching pidžame za vas i vašu kćerku!

Na društvenoj mreži Instagram polako se pojavljuju fotografije mama i kćeri u pidžamama istog uzorka u kojem glavnu ulogu igraju Disney princeze poput Belle, Snjeguljice, Pepeljuge…

Boje birane za pidžame pomno su osmišljene, pretežito u nježnim, pastelnim tonovima ili kontrastnim gornjim i donjim dijelom.

Odlični su nam i uzorci donjeg dijela pidžame poput neizostavnih točkica ii popularnog animal printa. Materijal je udoban, prozračan i izrađen od 100% pamuka što će osigurati nesputanost pri spavanju kada težimo tome da nam pidžame budu lagane i ugodne na koži za nas i najmlađe.

Matching pidžame postale su veliki hit u svijetu brendova finog donjeg rublja i kompletne odjeće i dodataka za spavanje, a kad još ubrojite i siluete Disney princeza ili drugih Disney likova, misija pripreme za spavanje u zabavnom tonu je zagarantirana!

Mi smo za vas izdvojili nekoliko Instagram primjeraka najnovije Yamamay matching Disney Princess kolekcije, te jedan uzorak sa Snjeguljicom s njihove web stranice čiji je print “pokupio” sve simpatije!

Cijena ovih pidžamica iznosi oko 200 kuna za malene princeze i oko 300 kuna za velike princeze!

Sve ih pogledajte ovdje!