FOTO by Instagram @newbalancewomen / @adidaswomen / @nikewomen

Odjeća

Sportski styling: 5 šik odjevnih komada za vježbanje sa stilom

admin 29. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Zdrav život ključ je svake sreće. Bavljenje tjelesnom aktivnošću ima brojne dobrobiti za naše tijelo, a sport ima mnogobrojne prednosti koje nas čine sretnima, zadovoljnima i snažnima.

Osim što volimo rekreaciju, volimo i svu tu divnu sportsku opremu, koja je još jedan motiv da nas izvuče iz kuće u prirodu, teretanu ili na sport kojim se volimo baviti.

  1. Nike

Teško je pomisliti na neku sportsku marku, a da vam prva pomisao nije famozna kvačica, zaštitni znak marke Nike.

Jedna od najmoćnijih sportskih kompanija na svijetu, djeluje već skoro šezdeset godina, a sportska odjeća i obuća ove marke poznata je po svojoj kvaliteti, raznolikosti, praćenju trendova i dizajnu. Sve su to razlozi za izabrati Nike sportsku opremu.

2. Oysho

Osim što pružaju potporu i kompresiju za trening, Oysho sportske tajce izgledaju vrlo trendi. Želite li komplet ove sportske opreme, Oysho nudi i grudnjak istog materijala, u istoj boji.

3. Adidas

Ova njemačka marka jedna je od najstarijih proizvođača sportske odjeće na svijetu. Adidas nesumnjivo ima predivne i kvalitetne odjevne predmete koji iz dana u dan prate svjetske modne trendove.

Moramo dodati neke od Adidasovih uspješnih suradnji, a to su: suradnja s američkom teniskom zvijezdom Stanom Smithom, suradnja s poznatim pjevačem Pharrellom Williamsom, dizajnericom Stellom McCartney i ostalim slavnim osobama.

4. H&M

H&M- ova sportska kolekcija vrijedna je naše pažnje. Tajce, tenisice, jakne, šilterice… H&M se pobrinuo za to da se od glave do pete možete obući u njihovu šik sportsku opremu!

5. New Balance

New Balance možda nije poznata marka kao Nike ili Adidas, ali svakako zaslužuje mjesto na našoj listi kvalitetne i trendi sportske opreme.

Ciljana publika ove marke oduvijek su bili ljudi koji najviše svog vremena provode na nogama, stoga ne čudi činjenica kako New Balance kreira kvalitetne i udobne tenisice. Ne smijemo zaboraviti na njihov uspješan korak u dizajniranju moderne sportske opreme.