FOTO by adidas.com/us

Moda

Sportski stil nikada nije izgledao nježnije! Predstavljamo adidas baby blue kolekciju

Viktoria Šafranić 18. lipnja 2021.

Noviteti poznatog sportskog brenda u romantičnom izdanju…

Ulična moda, casual stil odijevanja, udobnost i praktičnost, ukorak s najnovijim trendovima, sve su to karakteristike koje odlikuju adidas.

Riječ je o robnoj marki koju jednako vole i žene i muškarci, kao i naši najmlađi. Apsolutno svaki njihov komad osmišljen je s dozom maštovitosti, nevjerojatne energije i goleme kreative, stoga ne čudi da mnogi od njih u trenutku lansiranja već postaju bestselleri. 

Mini adidas ruksak u boji breskve zauzima prvo mjesto na našoj wish listi!

Osim samostalnih kreacija, očaravaju nas suradnjama s kultnim imenima poput Beyonce, Stelle McCartney, Disney i slično. Najviše pozitivnih ovacija ipak dobivaju njihove tenisice, a odmah iza njih komplimente zaslužuju i mini ruksaci.

Ovog puta, najprodavanije artikle odlučili smo ostaviti po strani i posvetiti se odjeći u jednoj posebnoj boji: baby blue. 

Ova omiljena ljetna nijansa bila nam je inspiracija da pomnije istražimo njihov asortiman, a imali smo što i vidjeti.

Satenska haljina u nježnoj plavoj boji i kratke hlačice u istom stilu ljubav su na prvi pogled. Upotpunjuju ih tri bijele prepoznatljive crte koje su dokaz da romantika i sport idu zajedno.

Tu je još i crop majica s dugim rukavima, kao i klasična haljina rezervirana za dnevni ljetni look. Riječ je o modelu stvorenom za teniski teren, kao i za sve one ležerne i opuštene aktivnosti ovog ljeta.

Ova 4 ljetna komada nezaobilazan su dio svake garderobe pa ako volite nježno plave tonove, ne propustite se počastiti jednim artiklom. Cijelu baby blue kolekciju možete pronaći na LINKU!

Iako adidas ne dostavlja u Hrvatsku, sigurni smo da će se uskoro pojaviti i u prodavaonicama diljem Lijepe naše.