FOTO by Puma

Moda

Sportski look nikada nije izgledao luksuznije! Predstavljamo Puma zlatnu haljinu iz LUXE SPORT kolekcije!

Daria Lovrić 28. rujna 2022.

Svojim efektnim printom podsjeća na Gucci modele...

Poznati sportski brendovi osim što nas oduševljavaju sportskim odjevnim komadima i novim modelima tenisica upečatljivog dizajna, ponekad izbace efektne komade koji su idealna kombinacija profinjenog i sportskog stila.

Puma  LUXE SPORT haljina 1
Puma LUXE SPORT haljina

Jedan od najpoznatijih brendova koji idu u korak s najnovijim trendovima, njeguje klasičan stil, udobnost i praktičnost je i Puma. Osim što je brend poznat po svojim tenisicama i comfy odjećom koju obožavamo nositi za vrijeme fizičkih aktivnosti, često nas iznenadi zanimljivim komadima za postizanje sportske elegancije.

Puma  LUXE SPORT haljina 2
Puma LUXE SPORT haljina

Zavodljiva Puma haljina zlatne boje stvorena je za svakodnevnu casual eleganciju

Kolekcija LUXE SPORT ispituje sjecište sportske odjeće i suvremene mode, a proizvodi unutar kolekcije prelaze iz klasičnog “active wear” u sofisticirani look i osvajaju na prvi pogled. Poznata robna marka među svoje novitete uvrstila je zavodljivu sportsku haljinu koja svojim printom neodoljivo asocira na Gucci modele.

Puma  LUXE SPORT haljina 3
Puma LUXE SPORT haljina

Midi haljina dugih rukava efektno je rezana u stilu crop topa i ima dryCELL efekt koji upija vlagu i po kome je poznata Puma sportska odjeća.

Puma  LUXE SPORT haljina 4
Puma LUXE SPORT haljina

Raskošnu Puma haljinu možete uvrstiti u svakodnevne modne kombinacije kako bi zablistali na svakom koraku. Odlično će izgledati uz robusne gležnjače, tenisice, bomber jakne, ali i nešto elegantnije kapute i kratke bundice.

Puma  LUXE SPORT haljina 5
Puma LUXE SPORT haljina

Svoj primjerak ove krasotice možete nabaviti putem Puma web stranice, po cijeni od 140€.