FOTO by www.likeallstar.it / Instagram @vivi_sophie_ / aboutyou.hr

Modni dodaci

Sportski chic: teniske suknje!

admin 07. lipnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Teniske suknje su još jedan sportski komad, poput općeprihvaćenih tenisica, koje su sa sportskih terena, veoma uspješno, ušetale u street style, osvojivši čisto zlato u kreativnim mogućnostima svoga kombiniranja.

Adidas 299,90 kn

U ove, sada već vrlo vruće dane, kada se stupnjevi celzijusi na zrinjevačkom termometru penju skoro i do broja 30, nema ničeg ležernijeg i udobnijeg, doli uskočiti u plisiranu tenisku suknju, uskladiti je s tenisicama i nekim basic t-shirtom ili crop topom i kombinacija za ukrasti pažnju prilikom šetnjica Zrinjevcem je spremna!

Adidas Originals 299,00 kn

P.S. za večernje sate je uvijek poželjno ponijeti i koju majicu duljih rukava, a upravo se teniske suknje odlično slažu sa vintage, malo komotnijim i većim sportskim gornjim dijelovima trenirki ili širim, laganijim pletivima.

$48.99

Kako teniska suknja već godinama više nije rezervirana isključivo za teniske terene i sportske aktivnosti, ako je već nemate, definitivno predlažemo da si nabavite jednu!

Nike 316,90 kn

Za vas smo pripremili raznoliki izbor teniskih suknji par sportskih brendova, kako bi se ili nadahnule ili posegnule za nekim novim modelom iz naše ponude!

Ne trebate više posegnuti za reketom, kako biste zablistale u teniskoj suknji, dovoljna je tek šetnjica najljepšim zagrebačkim parkom Zrinjevcom ili kava s prijateljicama na Gornjem Gradu!