Moda

Spoj dviju ikona – Mickey Mouse utkan u traper

Viktoria Šafranić 31. svibnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Traper je uvijek u modi, a Mickey Mouse, legendarni miš iz pera američkog ilustratora animiranih klasika Walta Disneyja, u  modelu Stradivariusa utkan je u taj plavi klasik, na način koji ga čini jednostavno neodoljivim!

Lik Mickeyja Mousea obožavan je već preko 90 godina. Diljem svijeta, vjerojatno ne postoji čovjek koji ne prepoznaje te nacrtane mišje uši, a njime se vole ukrašavati i veliki i mali.

Još jedan primjer kako se moda i Mickey Mouse odlično slažu ovih dana možete pronaći na vješalicama trgovine Stradivarius!

Vidjevši ove zaigrane odjevne komade, instantno nam je licem zaigrao smiješak, a u centrima mozga dugoročne memorije počele su se projicirati slike nekih davnih dana našeg djetinjstva, animiranih filmova, posjeta Diseylandu, smijeha i čarolije, kada su nam Mickey i Minnie bili nezaobilazan tandem mašte i igara.

Stradivarius je ovo proljeće zato odlučio uveseliti to dijete u nama, koje još uvijek, negdje duboko u nama čuči i usrećiti naše traper kolekcije ovim veselim odjevnim komadima, koje možete nositi odvojeno, ali zašto ne (?) i u kombinaciji!

U kombinaciji, s crop topom, kao model na slici i omiljenim parom tenisica, ova odjevna kombinacija izvrsno spaja dvije ikone – traper i Mickeyja!

Za traper prsluk morat ćete izdvojiti 229,90 kn, a za Mickey Mouse kratke traper hlače visokog struka 199,90 kn.