FOTO by IMDb

Film

“Spider-Man: No Way Home” – izašao je prvi trailer!

admin 24. kolovoza 2021.

Tom Holland i Zendaya vraćaju se kao Peter Parker i MJ

Nakon što je preko vikenda “procurio“, iz Sony Picturesa su danas i službeno objavili prvi trailer za film Spider-Man: No Way Home.

Ovo je treći Spider-Man film pod krovnom organizacijom Marvel Cinematic Universea i ako je suditi prema prva dva nastavka, ne očekujemo ništa manje od spektakla.

Spider-Man je jedan od onih filmova na koje je pandemija imala velik utjecaj i da su okolnosti bile normalne ovaj film bismo već pogledali. Prvo prikazivanje trebalo se dogoditi 16. srpnja, ali je termin pomaknut za 17. prosinac, taman za blagdane.

Ovaj nastavak donosi i mnogo zapleta, a jedan od njih je taj da će pasti sve maske gdje Peter više neće biti u stanju odvojiti svoj privatni život od života superheroja. Peter Parker je razotkriven i svi znaju tko je Spiderman.

Kada Peter zatraži pomoć od doktora Strangea ulog postaje opasan, a bit Spidermana tek će biti otkrivena.

U glavnim ulogama nalaze se Tom Holland kao Peter Parker, Zendaya kao MJ, Benedict Cumberbatch kao Doctor Strange, Marisa Tomei kao May Parker i mnogi drugi.

Pogledajte trailer i pripremite se veliku dozu akcije i specijalnih efekata na koje su nas iz Marvelove kuhinji već davno naviknuli.

Film kreće s prikazivanjem 16. prosinca u Cinestar Cinemas kinima i ne sumnjamo da će biti jedan od blagdanskih hitova.