FOTO by Linlithgowdistillery

Dom

Spicy gin s okusom marelice idealan je za početak jesenskog vikenda!

Daria Lovrić 27. listopada 2023.

Egzotične note od kojih će naši okusni pupoljci zaplesati!

Jesenski period donosi nam pregršt slasnih jela, slastica i omiljenih toplih napitaka koji nam pomažu uživati u tmurnom i sivom kišnom periodu.
Nažalost, već godinama slobodno možemo reći da ne znamo što je prava zima, a jesen traje vječno.

 Four Marys Subtly Spiced gin s okusom marelice 1
Four Marys Subtly Spiced gin s okusom marelice

Dok ulice ne preplave blistave šarene lampice, naši domovi ne poprime blagdansko ruho i ne krene festive sezona, moramo tražiti drugi način kako se razveseliti.

Nije teško zaključiti da će hrana i piće biti glavni akteri, a gin je jedna od prvih opcija. Upravo smo pronašli jedan koji će upotpuniti jesenska druženja, popraviti raspoloženje i savršeno se uklopiti u jesensku priču.

Idealan je za početak vikenda!

Four Marys Subtly Spiced je destilirani gin s okusom marelice koja mu daje slatkastu notu. Osim marelice u ovom spicy ginu čeka vas nalet pimenta i ružine latice uz smreku i korijander koji mu daju topao, egzotičan okus.

Dodatak crnog i dugog papra u zrnu daje mu pikantnu notu koja je topla i uzbudljiva. Topli, egzotični začini ustupaju mjesto voćnoj slatkoći marelica, dok naznake ratluka ustupaju mjesto toplom voću i ljutom papru.

 Four Marys Subtly Spiced gin s okusom marelice

Four Marys Subtly Spiced gin dolazi u boci zapremnine 0,5l s cijenom od 28£ i ono što je najbolje – dostavlja se u Hrvatsku.

Pronašli smo ga unutar Linlithgowdistillery web trgovine te se nadamo da će i vas jednako osvojiti svojim jesenskim notama i zavodljivim okusom.