FOTO by Instagram @dany.colorcreator / @5lvt3r / @hailtothehair

Ljepota

„Spicy Cinnamon“ boja kose unosi toplinu i dašak magije u hladne mjesece!

Daria Lovrić 04. studenoga 2022.

Želite li začiniti svoj izgled isprobajte trend bojanja kose koji je pokorio društvene mreže!

Kišna i maglovita jesenska jutra kao uvertira u najhladnije i najuzbudljivije doba godine baš nas pretjerano i ne vesele, međutim jesenske kolekcije omiljenih brendova, zemljani tonovi i prve božićne dekoracije su ono što nas drži u dobrom raspoloženju.

Kao i svako godišnje doba, jesen i zima imaju svoje čari. Počevši od raskošnih jesenskih promjena u prirodi, pa sve do toplih blagdanskih dekoracija kojima ćemo oplemeniti naš dom. Kako bi nam nadolazeći period bio što ljepši i ugodniji posežemo za stvarčicama koje će unijeti toplinu svuda oko nas.

Naša garderoba napravljena je od fluffy materijala i pletiva, dom ukrašen mirisnim svijećama i mekanim dekicama, make-up topao i zemljanih tonova. Jednako tako, do promjena dolazi i u hair salonima. Okrećemo se toplim tonovima i luksuznim dubokim bojama koje će se savršeno uklopiti u nadolazeći period.

Atraktivna i zavodljiva boja cimeta je ovojesenski beauty trend

Najnovija opsesija u svijetu frizera i stilista dolazi u raskošnoj boji kose „spicy cinnamon“. Kosa boje cimeta najčešće se opisuje kao boja kose koja je srednje smeđa s toplim tonovima crvene ili narančaste nijanse.

Postoji mnogo varijacija kose boje cimeta, budući da se ona kreće u nijansama od srednje do tamne, što je čini univerzalno laskavim izborom nijanse za sve.

Boja „spicy cinnamon“ je kombinacija tople, smeđe-narančaste nijanse slične istoimenom začinu. Riječ je o bogatoj, dubokoj nijansi smeđe s crvenim podtonovima koja će dodati toplinu, dubinu i dimenziju vašem izgledu kose.

Ova pikantna boja može varirati od svijetle crvenkasto-smeđe do narančaste ili duboko kestenjaste. Vrlo su male razlike, međutim ova nijansa je nešto crvenija od kestenjasto smeđih tonova i prigušenija od bakrene.

Ako imate hladan ton kože, birajte nijanse koje imaju više tamnocrvenih tonova. Kako biste se kreirali finalan rezultat koji odgovara vašem tipu kože raskošne pramenove pomiješajte s hladnijim bojama poput pepeljasto smeđe, duboke ružičaste, pa čak i bordo boje.

Ako ste vlasnica toplog tona kože, birajte narančaste nijanse u kombinaciji s karamel smeđim ili kestenjastim nijansama kose.

Ova predivna nijansa idealan je izbor tijekom cijele godine, međutim svoj vrhunac doživljava tijekom hladnih mjeseci, stoga je sada pravo vrijeme da se naručite kod frizera želite li začiniti svoj izgled!