Promo

Spektakularnim nastupom na prepunoj Ljetnoj pozornici Grašo započeo veliku ljetnu turneju

PR 20. srpnja 2019.

Najtraženija hrvatska glazbena zvijezda nastupom u Opatiji potvrdila je zašto je jedan od najpopularnijih izvođača

Hvala vam na ovoj predivnoj večeri koju ću zauvijek pamtiti” – rekao je splitski glazbenik nakon fantastičnog dvosatnog koncerta kojim je otvorio ljetnu turneju Jadranom. Petar Grašo, na opatijskoj Ljetnoj pozornici, nastupio je pred 4000 rasplesanih obožavatelja, koji su cijeli koncert pjevali u glas s najdražim pjevačem.

Nastup je otvorio pjesmom „Šporke riči“ nakon čega su se redali hitovi poput “Trebam nekoga”, “Volim i postojim”,”Uvik isti”, “Moje zlato”…

Najvećim pljeskom oduševljene publike nagrađen je nakon otpjevanog hita “Ako te pitaju” za koji je lani osvojio gomilu nagrada, uključujući i nagradu publike za hit godine Cesarica.

Miljenik, prvenstveno ženske publike, na sceni je više od 20 godina, a osim pjevanja, Grašo je autor mnogih hitova koje je pisao za druge izvođače.

Grašini nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više.

Nakon veličanstvenog otvorenja ljetne turneje, Petar će u narednim tjednima održati po dva koncerta na šibenskoj i dubrovačkoj tvrđavi, zatim će nastupiti u makarskom Ljetnom kinu, a potom se seli u Istru i Kvarner.