FOTO by Revera Glam

Ljepota

Specijalistički Reviderm centar Revera Glam pruža sve što vašoj koži treba!

Una Lora Banjac 29. svibnja 2024.

Profesionalno osoblje, individualan pristup i vrhunska njega ono je što ovaj salon razlikuje od drugih!

Ljeto kuca na vrata i dani su sve dulji, a to može značiti samo jedno – osim što željno iščekujemo odlazak na godišnji odmor negdje uz valove i sunčeve zrake, imamo i nekolicinu obaveza koje dugujemo našoj koži.

Svaka žena ljeti izbjegava teški make up i nastoji se oslanjati na dobar skincare i što manje slojeva na koži, naravno glavni problem je to što naša koža nekada ne „sluša“ te nam pretjerane vrućine u kombinaciji sa spf kremama izbace koji komedon ili prištić…

Iz toga je razloga važno ispravno pristupiti njezi naše kože ljeti, ojačati njenu barijeru te joj pružati dovoljnu dozu hidratacije, njege i hranjivih tvari jer ju sunce i sol sami po sebi dovoljno izmuče, ne trebamo ju još i mi gnjaviti.

Dodatna nagrada kojom možemo počastiti našu kožu su svakako dermokozmetički tretmani koji našoj kožu pružaju profesionalnu njegu poput mikrodermoabrazije, ultrazvuka i microneedlinga.

REVIDERM je njemački dermokozmetički brend čiji su tretmani, aparati i dermokozmetika odnedavno dostupni i u Revera Glam centru na zagrebačkom Pantovčaku.

REVIDERM filozofija nudi idealnu kombinaciju tretmana i učinkovitih proizvoda za njegu kože lica i tijela, a nositelji tretmana su  svakako Reviderm tehnologija tj. uređaji koji u kombinaciji s dermokozmetikom daju najbolje rezultate.

U Revera Glam centru svakom se klijentu i koži pristupa individualno, a vrhunski tim nudi analizu kože te podršku i savjetovanje specijaliziranog osoblja.

Reviderm rješava problematiku i zahtjeve modernog klijenta u njezi kože, a uz pomoć neinvazivnih antiageing tretmana omogućuje vašoj koži da što duže ostane lijepa, prirodna i zdrava.

Reviderm For Sun Lovers

Nedavno su među svoje usluge uvrstili odličan tretman simboličnog naziva For sun lovers. O čemu je riječ? Pro microbiome serumi integrirani su u završnu njegu koja se prilagođava individualnim potrebama kože.

Ova inovativna kombinacija omogućuje da se koži pruži personalizirana njega, te istovremeno štiti od štetnih utjecaja sunčevih zraka.

Reviderm Skin Peeler Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija i keratoza.

Tretman mikrodermoabrazije uz pomoć REVIDERM SkinPeeler New Generation plus Ultrasound najbolje je rješenje za sve navedene probleme i jedan je od najčešće izvođenih tretmana u svijetu.

Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Reviderm Skin Peeleruz pomoć toka kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji sloj kože.

Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo.

Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled. 

Čišćenje lica je nedvojbeno najvažniji dio vaše osnovne rutine u njezi lica, a mikrodermoabrazija je jedan od tretmana s kojim možete vašu kožu održavati čistom i regeneriranom. 

Reviderm ultrazvuk

Ultrazvuk stimulira kapilarnu cirkulaciju, optimizira opskrbu kože kisikom i hranjivim sastojcima te povećava propusnost kožne barijere.

Uz pomoć ultrazvuka razmičemo stanice kože i upucavamo aktivne sastojke u međustanični prostor. Ovaj tretman savršena je nadopuna prije ili nakon invazivnijih zahvata poput liftinga ili liposukcije.

Njime aktivno smanjujemo nastale bore, preveniramo stvaranje novih te vraćamo tonus i elastičnost kože.

Reviderm microneedling

Ova minimalno invazivna tehnologija koristi mikro iglice koje kontrolirano prodiru u potkožje te potiču prirodne regeneracijske procese kože te proizvodnju kolagena, elastina i hijalurona. Ovim se tretmanom dodatno stimulira mikrocirkulacija te se potpuno kontrolirano odstranjuje gornji sloj kože i uklanjaju mrtve stanice.

Tretman s microneedlingom prilagođava se individualnim potrebama i problematikama kože korištenjem koncentriranihformula aktivnih sastojaka.

Uz navedene tretmane najbolje je kombinirati Reviderm kozmetičke skincare linije proizvoda koje su prilagođene specifičnim problemima s kožom, a to su:

Skinessentials linija

Ova je linija osnovna baza za svaki sustav njege sastavljena prema tipu i potrebama kože koja obuhvaća: proizvode za čišćenje i pilinge, njegu očiju i usana, maske, proizvode za njegu tijela te proizvode za zaštitu od sunca – ovo je idealnabaza za opskrbu kože vrijednim aktivnim sastojcima.

Skindication linija

Linija proizvoda koja ciljano djeluje na različite problematike kože, a predstavlja najbolje od znanja iz inovativne kozmetologije i medicinskih novosti ujedinjeno u proizvodima za njegu siznimnom učinkovitošću.

To je sofisticirani koncept njege za specifične indikacije i potrebe kože: čistoća, hidratacija, izbjeljivanje, kuperoza…

Idealna je kao potpora za stanja kože poput upala, nečistoća, iritacija, crvenila, kuperoze, hiperpigmentacije i osjetljive kože.

Skintelligence linija

Ovo je antiaging linija fokusirana na regeneraciju kože s biomimetičkim načinom djelovanja, a sadrži visoko kvalitetne formule koje sprečavaju starenje kože te zreloj koži vraćaju čvrstoću, svježinu i blistavost.

Idealna je za korištenje kod prvih znakova starenja, znakova
preuranjenog starenja te starenja kože kao posljedice pretjeranog izlaganja suncu.

Reviderm kozmetika je pravo osvježenje na našem tržištu, a usluga koju nudi ovaj salon je na vrhunskoj razini!

Napomena: Nakon svakog tretmana barem 4 dana ne biste trebali izlaziti direktno na sunce i obavezno je nanošenje Spf faktora.

Ako i vi ove ljetne sezone želite zablistati te počastiti i dodatno njegovati vašu kožu, svakako ih kontaktirajte preko Revera Glam službene stranice ili društvenih mreža Facebook i Instagram.