Spavajte unutar svjetionika u luksuznoj sobi s jednim od najljepših pogleda na svijetu

Engineer 24. travnja 2019.

152-godišnji svjetionik na Kanarskim otocima postao je prava turistička atrakcija

Ako ste se poželjeli avanturizma, ali ne odustajete od luksuza, na Kanarskim otocima pronaći ćete smještaj koji odgovara svim vašim kriterijima.

Još ako spomenemo da za to ne morate ići na “kraj svijeta” (a osjećat ćete se kao da ste tamo), već samo morate rezervirati avionsku kartu za otok La Palma koji se nalazi oko 4000 km jugozapadno od Hrvatske, možda uhvatimo vašu pozornost.

Iako tik uz afričku obalu, Kanarsko otočje, tj. otoci pripadaju Španjolskoj unutar koje čine autonomnu zajednicu i upravo ta destinacija može postati vaše iduće odredište za ljetne praznike.

Na tom otoku nalazi se 152 godine star svjetionik koji je renoviran i u kojem se nalaze 3 luksuzne sobe s bezbroj popratnih sadržaja uz koje ćete se osjećati kao da ste u Raju.

Bazen, otvoreno dvorište, vrt te 158 stepenica koje vas dijele od vrha svjetionika i minibara gdje možete uživati u jednom od najljepših pogleda na Atlantski ocean.

Sobe su vrhunski opremljene i kada poželite vanjsku “divljinu” zamijeniti luksuzom jednostavno napravite par koraka i u svom ste pansionu s full opremom u kojem vam neće ništa nedostajati.

Cijena noćenja kreće se oko 400$, a na vama je da odlučite da li ste spremni za jedno uzbudljivo ljetovanje na Karibima?