FOTO by Comedy Central

Zabava

South Park specijalna epizoda o pandemiji koronavirusa dolazi na male ekrane

Krešimir Šustić 18. rujna 2020.

U jedno smo sigurni, smijeha i zabave neće nedostajati

U 2020. se dogodilo puno lijepih stvari, no svi mi ćemo je pamtiti kao godinu u kojoj se svijetom proširio korona virus i prisilio nas da smanjimo kontakte s bliskim osobama i jednostavno promijenimo način života.

Svatko od nas je imao različita iskustva s pandemijom koronavirusa, ali sigurni smo u to da nitko nije imao stav poput onog koji možemo vidjeti u popularnoj animiranoj seriji South Park.

TV emisija traje i nasmijava nas već više od dva desetljeća, a u 12.-oj sezoni sadrži epizodu maštovitog naziva Pandemija emitiranu davne 2008. godine, koja će biti prikazana ponovno na kanalu “Comedy Central”.

Tijekom epizode gledatelji će vidjeti kako se Stanov otac Randy nosi sa svojom ulogom u epidemiji COVID-19 jer je virus počeo predstavljati velike izazove građanima South Parka.

Djeca iz grada vratit će se u školu i utvrditi da ništa ne podsjeća na “normalu” koju su nekada poznavali, a naravno, pronaći će svoj humorističan način suzbijanja i nošenja s pandemijom.

Svi zaljubljenici ove serije, epizodu “Pandemic Special”, moći će pogledati na programu Comedy Central 30. rujna., te ponovno ili po prvi puta uživati u urnebesnim avanturama koje se događaju u malom gradiću.