FOTO by IMDb

Zabava

South Park se vraća sa 6 novih sezona i nekoliko animiranih filmova

admin 10. kolovoza 2021.

Stan, Kyle, Eric, Kenny i ostala ekipa vraćaju se na male ekrane!

Nedavno objavljena vijest da su kreatori South Parka, Trey Parker i Matt Stone, potpisali ugovor s ViacomCBS -om vrijedan preko 900 milijuna dolara razveselila je sve fanove serije South Park.

Za ovako bogat iznos dvojac se obvezao napraviti 6 novih sezona i 14 dugometražnih filmova s omiljenim likovima.

Ova američka animirana serija emitira se od davne 1997. godine. Serija se bavi doživljajima četvorice dječaka (Stan, Kyle, Cartman i Kenny) te njihovih poznanika u gradiću South Park u američkoj saveznoj državi Colorado.

Karakterizira ju nadrealizam, parodiranje, satira i crni humor koji kao temu imaju američku kulturu, tabue te razna aktualna društvena i politička zbivanja.

Napokon smo krenuli u realizaciju projekta kojeg smo planirali nekoliko godina te smo okupili ekipu koja je kadra realizirati sve zamišljeno. Imamo studio s nekoliko desetaka umjetnika koji će punom parom raditi na realizaciji oživljavanja poznatih likova iz serije. Sve će krenuti već ove godine i ako sve bude išlo prema planu do kraja 2021. trebali bismo već imati dva gotova filma. Nakon toga stiže nove sezone, nove video igre, puno toga novog, a sve s predznakom South Parka.” – izjavio je Matt Stone.

Uoči 25. godišnjice emitiranja serije Matt i Trey planiraju objaviti 2 filma, a sve je to samo početak dugoročne suradnje koja će nas nasmijavati u idućim godinama. Bit će tu svega, od tradicionalne tematike pa sve do novih neistraženih formata i tabu tema.

Sjajno je imati partnere koju cijene naš rad i još nam je draže da će se naša franšiza gledati još mnogo godina” – izjavili su Matt Stone i Trey Parker.

I mi se veselimo…