Promo

SOS tretman za zdravu kožu nakon ljeta!

PR 23. kolovoza 2018.

Najvažnije je educirati se koji proizvod najviše odgovara vašem tipu kože!

Ako ste jedni od onih koji ovoga ljeta nisu „štedili“ svoju kožu s ciljem postizanja idealnog preplanulog tena, sad je pravo vrijeme da joj pružite pojačanu njegu i dubinsku hidrataciju za zdrav i blistav izgled! Nakon sezone sunčanja koža je često isušena i dehidrirana, a bore vidljivije. Koža pamti, a ako ovo ljeto niste pazili na nju, otkrivamo par smjernica za obnovu kože s kojima možete ublažiti negativne posljedice koje su sunce, more, vrućine i vjetar ostavili na nju.

Educirajte se prije odabira proizvoda

Najčešća pogreška prilikom kupovanja proizvoda je odabir proizvoda koji nisu namijenjeni vašem tipu kože. Nedostatak znanja dovodi do nepotrebnog gomilanja proizvoda koji vas razočaraju, zbog čega je potrebno educirati se prije kupovine ili potražiti pomoć stručnjaka – Douglas parfumerije u svojim poslovnicama nude besplatnu uslugu analize kože uz pomoć koje možete brzo saznati koji tip kože imate i dobiti preporuku za njenu njegu. Korisno, zar ne?

Piling? Da!

I dalje izbjegavate piling jer mislite kako on uklanja boju koju ste mukotrpno pokušavali dobiti cijelo ljeto? Prevarili ste se! Nježnim pilingom kože temeljito ćete ukloniti odumrle stanice i pročistiti pore te poboljšati upijanje, a time i djelovanje proizvoda za hidrataciju kože, a kada koža izgleda sjajnije i svježije, i njena preplanulost je dodatno naglašena!

Hidratacija, hidratacija i još malo hidratacije

Deset minuta tuširanja u mlakoj, nikad prevrućoj vodi, idealno je za vašu kožu. Pritom nemojte podcijeniti snagu dobre kreme ili mlijeka za tijelo koje je najbolje nanijeti nakon tuširanja na još vlažnu kožu, a zatim pričekati s odijevanjem par minuta dok ih koža ne upije. Bez obzira na to radi li se o uljima, mlijeku za tijelo ili losionu, birajte proizvode s naglaskom na hidrataciju bogate prirodnim sastojcima.

Posvetite posebnu pažnju koži lica

Koža lica ljeti je najviše izložena suncu, zbog čega je veliku pažnju potrebno usmjeriti na njenu obnovu. Nakon pilinga nahranite kožu hidratantnim serumima i kremama, a ako želite izvući maksimum u ovoj beauty rutini, nadopunite ju upotrebom tonika i ulja za lice. Pritom se držite zlatnog pravila kombiniranja proizvoda za još ljepšu kožu prema sljedećem redoslijedu: piling – tonik – serum – krema.

Kako biste već danas započeli tretman njege kože, izdvojili smo par proizvoda za različite tipove kože koji će vašu kožu učiniti savršeno mekanom i zdravom, a dostupni su u Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

 

#SOS IGRA DARIVANJA

U suradnji s Parfumerija Douglas Hrvatska, darujemo vam jedan beauty paket kao SOS tretman za zdravu kožu nakon ljeta. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Douglas beauty paketa je Katarina Gudeljević. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.