Moda

Sorry beige, ali ovog ljeta najtraženija boja blazera je ipak ona u pink nijansi!

Antonija Andabak 23. lipnja 2020.

Izdvojili smo 10 blazera različitih brendova, na vama je da odaberete onaj po svom guštu!

Odnedavno smo opsjednuti pomalo uniformiranom odjećom u svakom obliku, pa tako posebnu pažnju dajemo ženskim odijelima, prslucima-haljinama koje izgledaju turbo sexy na visoku petu te blazerima u kojima svaka dama izgleda profinjeno i u trenu postiže onaj poslovni look.

Na prošlogodišnjem pariškom Fashion Week-u, predstavljena je kolekcija za proljeće/ljeto 2020., gdje su modeli pistom prošetali u pink vibrantnim komadima odjeće, no oni najistaknutiji komadi svakako su pripali bezvremenskim blazerima koji su u naš ormar dobrodošli u bilo koje godišnje doba.

View this post on Instagram

Always kinda liked gym shorts for any occasion

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Donedavno su beige i maslinasti tonovi vladali fashion scenom, no sada je došlo vrijeme da unesemo živost kakvu ljeto i zaslužuje! Od Zare, Naf Naf-a, Manga i mnogih drugih high street brendova, izdvojili smo upečatljive modele blazera u pink boji koja je s trona skinula ziheraške boje.

Blazeri su jaknice dužeg kroja koji sada fantastično pristaju uz poslovne hlače, traperice visokog struka ili ono što se nosi ovu sezonu, a to su kratke “bicke” preko kojih se nehajno nosi blazer od lana ili drugog, laganijeg materijala.

View this post on Instagram

🦩💕✨

A post shared by Jamie Sallmén (@jamiesallmen) on

Deset pink blazera za svačiji ukus i svačiji džep, neki od modela su nove kolekcije a drugi su na prvom krugu ljetnih sniženja koje valja ugrabiti! Ako obožavate boyfriend krojeve, za vas je definitivno Asos blazer kojeg će znati nositi žena sa stilom, a ako više igrate na kartu elegantnih krojeva tada igrajte na kartu Naf Naf-a ili Manga.

Ostale krojeve blazera u ovoj atraktivnoj boji, pogledajte u galeriji i otkrijte nešto za sebe!