Soria Natural – prirodna medicina nadohvat ruke!

Viktoria Mikulić 05. svibnja 2017.

Tvrtka SORIA NATURAL, danas jedna od vodećih u Europi na području fitoterapije, osnovana je prije 35 godina, s ciljem vlastite prerade i proizvodnje ljekovitog bilja

Soria Natural  – Prepoznatljivi su prvenstveno zbog kvalitete proizvoda kojima raspolažu, koji su iznimno djelotvorni budući da koriste samo najmoderniju tehnologiju.

Pomoću suvremenih postupaka „Superkritične tekućine“ i „Liofilizacije“ iz ljekovitog bilja, u tvrtci Soria Natural uspješno ekstrahiraju koncentrirane aktivne tvari koje su čak šest do dvadeset pet puta djelotvornije od tinktura koje se dobivaju tradicionalnim metodama. Soria Natural .

Soria Natural

Društvo SORIA NATURAL prije nekoliko godina uvelo je istraživanja koja su se temeljila na određivanju količine aktivnih sastojaka u ljekovitom bilju i izračunavanju EDS-a (Effective Daliy Supply), odnosno na hrvatskom jeziku DDD-a (djelotvorne dnevne doze). Na području fitoterapije to je bilo prvo istraživanje te vrste i tada je postalo presedan. Danas farmaceutska društva svoje proizvode predstavljaju upravo uz podatke o aktivnim tvarima, koji su osnovani na njihovom konceptu. Često se događa da navode samo sadržaj određenih aktivnih tvari, ali ne i kvalitetu koja je neophodna za osiguravanje djelotvornosti.

Soria Natural

U društvu SORIA NATURAL rade u skladu s međunarodnih normama GMP, ISO-9001 i ISO-14001, čime jamče da su njihovi proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i zaštite okoliša te s certifikatima o biološkom uzgoju sirovina.

Biljni ekstrakti čuvaju se u 50-mililitarskim tamnim bočicama s unaprijeđenim čepom i priloženom kapaljkom, označenom jedinicama za jednostavnije uzimanje, što sprječava razlijevanje tekućine pa dugotrajno brojanje kapi više nije potrebno.

Kvaliteta i sigurnost konačnog proizvoda osiguravaju se temeljitim nadzorom nad kvalitetom od sadnje bilja do konačnog proizvoda. Svi proizvodi prolaze nadzor stroge kontrole kvalitete, kao što su: čisti usjev, mikrobiološke analize, analize pesticida i ostataka plaguicida, analize ostataka teških metala, analiza radioaktivnosti i studije nepromjenjivosti aktivnih kvari, koje se provode pri 25 stupnjeva C i 65 % relativne vlažnosti te u ekstremnim uvjetima – 40 stupnjeva C i 80 % vlažnosti.

Navedenim analizama društvo SORIA NATURAL osigurava vrhunsku kvalitetu i učinkovitost svojih proizvoda za razdoblje od tri godine, koliki je ujedno i rok trajanja proizvoda.

Prirodno, pouzdano, učinkovito – SORIA NATURAL prirodna medicina.

Soria Natural

SORIA NATURAL

mail: info@soria-natural.hr

Tel: 01 2332 329

Mob: 091/ 7869 111

Web: https://soria-natural.hr/