FOTO by Instagram @xoxosonjakovac

Poznati

Sonja Kovač napokon otkrila ime svoje kćeri i podijelila emotivni video

Una Lora Banjac 03. srpnja 2024.

„Onda je stigla ona!“

Naša poznata glumica i influencerica Sonja Kovač postala je majka prvog djeteta. Naime, glumica je rodila djevojčicu 10. svibnja, no dolazak princeze na svijet je jedno vrijeme odlučila zadržati u tajnosti.

Na svom je Instagram profilu u posljednje vrijeme podijelila razne trenutke sa svojom kćerkicom i svakom novom objavom raznježila, ali i nasmijala svoje pratitelje.

Sonja je jutros objavila emotivni video u kojem prikazuje tranziciju sebe kao trudnice koja drži bebino odijelce u ruci do majke koja drži bebu odjevenu u to isto odijelce!

U opis videa je napisala: „Onda je stigla ona! Nas anđelčić BELLA MAY!“ dodavši emoji ružičaste mašne i anđela.

Pratitelji su ostali oduševljeni emotivnom objavom te su napisali puno komentara podrške i podijelili more ljubavi u obliku hrpetine crvenih srca!

„Koje divno ime za savršenu curicu. I preeeslatko joj stoji bodi. Oduševljeni smo.“

„Predivni ste!“

Instagram @xoxosonjakovac

Podsjetimo, Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić zajedno su već 12 godina, a svoju su vezu obilježili brojnim putovanjima i lijepim trenutcima.

Sretnu vijest saznali su krajem prosinca kada je uspješna influencerica na svom Instagram profilu objavila video pozitivnog testa s porukom: 

“Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!“

Mami i tati još jednom od srca čestitamo i šaljemo puno ljubavi!

Neka im roditeljstvo bude najljepša uloga u životu i neka njihova malena Bella May ima najposebnije djetinjstvo ispunjeno smijehom, igrom i radošću!