FOTO by Interfilm

Film

Sonja i Bik – na Netflix stiže odlična hrvatska komedija

admin 19. listopada 2023.

Judita Franković i Goran Bogdan nasmijat će nas do suza

Nakon što smo nedavno na Netflixu imali priliku gledati najgledaniji hrvatski film “Marginalci“, uskoro nam dolazi još jedan koji bi nas trebao nasmijati jednakim intenzitetom.

Foto: Interfilm

“Sonja i Bik”, hrvatska komedija iz 2012. godine od idućeg tjedna stiže na Netflix i svi koji još niste, imate priliku vidjeti kako je to kada se isprepletu sudbine dvoje mladih ljudi oprečnih svjetonazora iz različitih sredina, a sve uz pomoć bika Garonje.

Foto: Interfilm

Službena radnja za film glasi: Na granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine zaustavlja se kamion: četiri muškarca prevoze bika Garonju na dogovorenu borbu u Hrvatsku. Nemaju sve potrebne papire ali se Stipe dosjeti rješenju: pustit će Garonju da sam pređe granicu pasući travu. Pa tko će legitimirati životinju?! Sonja, vegetarijanka i aktivistica za zaštitu životinja iz Zagreba, velika je protivnica borbi bikova. U Zagori s negodovanjem gledaju televizijsku emisiju u kojoj ih ona optužuje za okrutan odnos prema bikovima. Pada i oklada da Sonja neće imati hrabrosti približiti se biku Garonji na bliže od tri metra. Stipe, vlasnik bika Garonje, toliko je siguran u to da daje bizaran ulog – svoja muda. Izazov Sonji nosi Ante, sin glavnog organizatora, agent osiguranja poznat po svojoj moći uvjeravanja.

Ukoliko tražite nešto što će vas opustiti i nasmijati toplo predlažemo jednu filmsku večer uz hrvatsku komediju.