FOTO by Instagram @sashatakespics / @jasper_thecockerspaniel1 / Badu.hr

Ljubimci

Sombrero šeširić za ljubimce – hit modni dodatak za ljetnu sezonu!

Una Lora Banjac 21. lipnja 2024.

Najšašaviji modni adut

Prvi dan ljeta je stigao, a s njime dolazi klasičan porast temperatura, doba godišnjeg odmora, jako sunce te morska uživancija!

Vjerujemo da ste se do sada već oboružali neophodnim ljetnim modnim dodacima poput slamnatih šeširića koji, osim što su chic i savršeni za fotkanje, štite našu glavu od vrućeg ljetnog sunca! No, što s našim najdražim ljubimcima i ljubimicama?

Ako ste trenutno u potrazi za dodatkom koji će vaše ljubimce učiniti modno najosvještenijim psom na plaži, a ujedno ih i štititi od opasnog sunca, onda imamo pravu meksičku poslasticu za vas!

Predstavljamo vam sombrero šeširić za pse i mace!

Badu.hr

Ovaj šeširić se inače tradicionalno nosi u dalekom Meksiku, no to ne znači da i mi i naši ljubimci ne možemo okusiti dašak te egzotične zemlje.

Badu.hr

U ponudi su sombrero šeširići za pse i za mace, a uz ovakav dodatak vaš će ljubimac biti pravi modni guru.

Badu.hr

Osim toga, vaš Instagram feed će biti obasut lajkovima kada objavite fotku psa ili mace sa smiješnim sombrero šeširom, zar ne?!

Badu.hr
Badu.hr

Ove neodoljive sombrero šeširiće pronašli smo unutar Badu.hr web trgovine. Šeširić za pse se može kupiti po cijeni 6,62 EUR, dok se šeširić za mace može kupiti po cijeni od 3,55 EUR.