Obuća

Šokirani smo ovom smaragdno zelenom haljinom iz adidasa!

Viktoria Mikulić 13. siječnja 2020.

Što je previše, previše je...

Nedavno smo predstavili šljokičastu trenirku koja je nastala kolaboracijom adidasa i finske modne dizajnerice Anne Isoniemi. U tamno plavoj boji, prepuna glittera izazvala je podijeljena mišljenja. Od odličnih reakcija do onih koji su ostali potpuno zgroženi, adidas je postigao ono najvažnije, da se o tome naveliko priča.

Iako smo mislili da nas sportski brend ne može više iznenaditi, ovog puta nadmašili su sami sebe i zajedno s poznatom dizajnericom lansirali dugu haljinu crne i smaragdno zelene boje. Gledajući je od gore, na prvu je nalik na polo majicu koja se kasnije širi i pretvara u haljinu na falde.

Uopće ne znamo za što je točno namijenjena, nezamislivo nam je odjenuti je za izlazak, nevjerojatno je nositi je na treningu, a i za po kući nije nešto primamljiva. Nismo sigurni kakav bi točno efekt izazvala tako da zaista kapa dolje svima koji bi se pojavili u njoj.

 

Čini nam se da je ova šljokičasta haljina stvorena za dvorske lude, no možda i ona pronađe put do svojih kupaca, nikada se ne zna…

Ako vas slučajno zanima, cijena je $116.67.