FOTO by Instagram @vidorreta_es / @soludos

Moda

Sofisticirane Reserved espadrille u kojima možete posvuda!

Mia Vodopija 22. srpnja 2021.

Hoćete li zgrabiti barem jedan par?

Proteklih nekoliko dana je padala kiša, što je malo neuobičajeno za ljeto, ali novi dani najavili su mnogima omiljenu ljetnu toplinu. Vrijeme je da tu, zasigurno najrazigraniju sezonu, proslavimo novim parom obuće.

Ne, ne mislimo na balerinke, ne pričamo o visokim (i pomalo neudobnim) potpeticama, već nas zanimaju espadrille.

Klasik koji nikad zapravo nije izašao iz mode, espadrille su se vratile prije nekoliko sezona u velikom stilu na modnu scenu.

Neodoljivi trend iz svijeta cipela, mnogima omiljenog i definitivno nezaobilaznog modnog dodatka u svakoj kombinaciji, nastavlja se i ovog ljeta. Modne kuće i brendovi u nam pripremili espadrille u bezbroj različitih izdanja.

Daleko od onih klasičnih modela koji su donosili spoj čvrste tkanine i potplata od jute, espadrille ove sezone izgledaju bolje no ikad.

Jedne su nas se posebno dojmile, a pronašli smo ih u Reservedu. Gornjište im je napravljeno od tkanine u crnoj, bijeloj, pastelno rozoj, bež i metalik boji, koje se protežu sve do gležnja. Upravo su zbog svojih nježnih nijansi nosive uz gotovo sve druge boje.

Od klasičnih espadrilla do ljetnih trendi modela natikača, sandala i cipela ukrašenih špagama od jute, u nastavku donosimo sve neodoljive modele za novu sezonu koje nećemo skidati s nogu.

Sada je pravo vrijeme da kupite koji par i da ostatak ljeta provedete u ovim odličnim krasoticama.