FOTO by Stradivarius

Moda

Sofisticirane nude espadrille u kojima možemo i na nečije vjenčanje!

Krešimir Šustić 02. srpnja 2020.

Odlična alternativa za visoke pete koja pristaje uz sve!

Vjenčanja koja se održavaju ljeti malo su kompliciranija jer treba dobro razmotriti odabir lokacije na kojoj gostima neće biti prevruće kako bi mogli cijele noći plesati i zabavljati se.

Osim toga, potrebno je i napraviti dobar izbor oko outfita u kojem ćemo se tijekom cijele večeri osjećati svježe i prozračno, jer nema ništa gore od toga da cijelo vrijeme budemo opterećeni.

Kad ti život da limune, kupi štikle u boji limunade!

Sav taj teret može rezultirati time da izgubimo volju za odlaskom, no mi smo pronašli rješenje koje će vam olakšati muke kada su u pitanju visoke pete i skakutanje do rane zore.

High street brend Stradivarius, izbacio je model espadrilla u nude nijansi koje vidimo kao potencijalnu poslasticu iz svijeta obuće koju možemo ubaciti u svečani look jer izgledaju sofisticirano i elegantno.

Napravljene su od prirodnog i pletenog materijala u kojem noga može neometano disati, a kao pravi dodatak tu su i vezice koje im daju glamuroznu notu stvorenu za finije prigode.

Savršeno pristaju uz duge, mini i haljine midi dužine, a zbog svog fancy dizajna i tonova boje koji pristaju uz sve, sigurno osvajate titulu kraljice stila.

Svoju alternativu za štikle možete nabaviti na LINKU, te tako provesti bezbrižnu noć sa stylish komadom.