Putovanja

Soba bez krova i zidova pruža nevjerojatan pogled na Alpe

admin 15. lipnja 2020.

Spremni za novo iskustvo noćenja na otvorenom?

Kada rezerviramo apartman pogled je jedan od faktora koji može biti presudan, a on varira od onih prekrasnih do onih gdje gledamo u zid susjednog apartmana.

Kako bi pokušali zadovoljiti sve one turiste koji pate od “savršenog pogleda” Zero Real Estate” krenuo je s projektom u kojem turistima nude – apartman bez krova i zidova.

Sigurni smo da vam pogled na ovaj smještaj zadaje više pitanja nego odgovora, ali sve je dizajnirano i osmišljeno tako da vam ovo iskustvo bude nezaboravno.

Cilj projekta je maknuti se od tradicionalnog koncepta hotelskog smještaja i fokusirati se na doživljaj.

A kako bi taj doživljaj bio što spektakularniji ovaj koncept smještaja postavljen je u Švicarskim Alpama i ono što je zagarantirano je – spektakularan pogled na planinske masive.

Ključna osoba za ovaj projekt je batler koji dolazi “u paketu” i njegova je misija učiniti vaš boravak što ugodnijim. Njegova je zadaća informirati vas o svakoj stvari koja vas zanima i uvijek vam mora biti dostupan u par sekundi.

Jedan od razloga je i taj što upravo on radi logistiku transporta vaših stvari ako dođe do kiše.

Iako vam možda ovaj model na prvu izgleda čudno i nikad se ne bi mogli priviknuti na njega, stvar je u tome da turizam raste rapidnom brzinom u kojem se sve više pažnje posvećuje dodatnim iskustvima za gosta.

Jedan od njih je fokus na doživljaj i prirodu koja vas okružuje za vrijeme vašeg odmora.

Više informacija o ovom novom načinu konzumiranja turizma pročitajte na službenim Zero Real Estate stranicama.