Moda

Snoopy pleteni ceker iz Zare kao matching kombinacija za mame i njihove princeze!

Viktoria Šafranić 19. travnja 2021.

Bajkovit accessories u znaku najdražeg high street brenda!

Proljetni dani mame nas da nosimo što prozračnije materijale i bez obzira što su trenutne temperature relativno niske, naše su misli okupirane novitetima koje ćemo uskoro ponosno pokazivati…

Torba je neizostavan dodatak u svim godišnjima dobima, no svaki period ima svoje favorite. Brušenu kožu biramo najesen, baršun je rezerviran za zimu, dok proljetno-ljetnu sezonu odlikuju pletene torbice od prirodnih materijala.

U Zari smo naišli na model u obliku košare koji je osim rafije, upotpunjen fiktivnim likom inteligentnog psića iz popularnog stripa Peanuts – neodoljivim Snoopyjem. Krasi je još pamučna podstava s kariranim vichy uzorkom i metalna kopča.

Iako je dio dječje kolekcije, izvrsno će izgledati kao matching kombinacija za mame i njihove princeze, jer će odrasle ljepotice jednako privući baš kao i djecu. Za najstylish look, dovoljno je da vi i vaša kćer odjenete traperice i bijelu majicu te je nabacite preko ramena, a možete je nositi i u ruci.

Osim za dnevna španciranja, ova torba stat će i u košaru od bicikla, a možete je povesti i na izlet ili piknik. Osim u gradu, bit će nezaobilazan detalj na rivi, kao i na plaži gdje će poslužiti kao praktičan i razigran accessories.

Njezina cijena iznosi 199,90 kuna i vjerujemo da će vrlo brzo nestati s polica, stoga na vrijeme osigurajte svoj primjerak putem LINKA.