FOTO by Women’secret

Moda

Snoopy noviteti na posteljici od tratinčica prava su cvjetna poslastica!

Daria Lovrić 14. veljače 2023.

Nova Women secret kolekcija priziva proljeće!

Još nas nekoliko tjedana dijeli od dolaska najljepšeg godišnjeg doba, a poznati brendovi već su krenuli s lansiranjem svojih proljetnih kolekcija. Iako moramo priznati da nas veljača mazi sunčevim zrakama i lijepim vedrim vremenom, željno iščekujemo nešto više temperature i proljetne modne komade.

Women’secret pidžama – 23,99 €

U proljeće cvjetni print preuzima glavnu riječ i iako ga nosimo tijekom cijele godine, popularniji je u toplim mjesecima. Ususret proljetnom periodu popularan brend Women secret lansirao je preslatku kolekciju u cvjetnom izdanju čiji je glavni akter veseli Snoopy.

Women’secret neseseri – 10,99 €

Snoopy u glavnoj ulozi nove cozy Women’secret kolekcije

Women’secret svake nas sezone iznova oduševljava preslatkom odjećom i dodacima za spavanje, neseserima za šminku, cozy pokrivačima i papučama s preslatkim crtanim likovima. Odjevne komade popularnog brenda najčešće vežemo uz kvalitetu, pristupačnost i moderan dizajn, posebice kada je riječ o Snoopy novitetima.

Women’secret pidžama – 17,99 €

Women’secret kolekcijom prevladavaju nebesko plava i nježna narančasta boja, a ista se sastoji od raznovrsnih odjevnih komada poput pidžama i spavaćica, ali i cozy kućnih papuča te neodoljivog accessoriesa s preslatkim tratinčicama i likom razigranog Snoopyja.

S obzirom na to da nam se bliži topliji period, naš favorit su preslatki neseseri u koje stane sva naša kozmetika kada se u narednim mjesecima zaputimo na vikend putovanje, a i poslužit će kao presladak dodatak u našim kupaonicama.

Women’secret neseser – 17,99 €

Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji, a cijelu kolekciju pogledajte putem Women’secret web trgovine.