Moda

Snoopy ceker nosimo na plažu – jer godine su samo broj!

Viktoria Mikulić 04. kolovoza 2021.

Ovog ljeta uživamo baš poput Snoopyja!

Možda smo navršili 30 ili 40 godina, no važno je kako se osjećamo, zar ne?

Naš rođendan nas ne obilježava i to što prva brojka više nije dvojka, ne znači da se i dalje (barem ponekad) ne možemo ponašati kao djeca. Za sve koji zauvijek planiraju ostati ‘dijete u duši’ pronašli smo neodoljiv ceker s motivom Snoopyja koji dolazi s potpisom women’secreta.

Talijanski brend poznat je po proizvodnji šarmantnog donjeg rublja i dodataka za plažu te su cartoon likovi vrlo česta inspiracija za njihove novitete. Od najzaljubljenijeg para – Mickey i Minnie Mousea, poznatog čarobnjaka Harry Pottera pa sve do Snoopyja, lijenog psića kojem malo tko može odoljeti, uvijek pronađemo razlog da kupimo barem jedan artikl.

Ako uz kupaći kostim i japanke postoji jedan dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti odlazak na plažu, onda je to ceker u kojem držimo sve ostale potrepštine. Bočica vode, ručnik, krema za sunčanje, časopis ili knjiga, mobitel i slušalice, grickalice – naš ceker spreman je podnijeti sve ove stvarčice.

Women’secret ceker dolazi u kombinaciji smeđe i crne boje, a krasi ga fiktivni lik Snoopy. Napravljen je od rafije i dovoljno je prostran da u njega ubacite sve za cjelodnevni boravak na plaži. Ovaj inteligentni pas će vas uveseljavati svojim stasom i zajedno s vama uživati u izležavanju na pješčanoj plaži, a ujedno vas i podsjetiti da ne zaboravite na sunčane naočale.

Nismo sigurni je li još dostupan u našim trgovinama, no preko službenog weba je trenutno na sniženju od -20% i njegova cijena iznosi 23,99 €.