Snježno kraljevstvo 2 stiglo u hrvatska kina!

Viktoria Mikulić 22. rujna 2019.

Saznaj s kojim te poklončićima uskoro darujemo...

Prije šest godina, animacijski studio Walta Disneyja predstavio je SNJEŽNO KRALJEVSTVO, prekrasnu filmsku pustolovnu komediju inspiriranu „Snježnom kraljicom“ Hansa Christiana Andersena.

U veoma kratkom roku, Snježno kraljevstvo postiglo je enormnu gledanost te je isto proglašeno najboljim Disneyevim animiranim glazbenim filmom. Također prvi je animirani film po zaradi svih vremena i 4. u usporedbi s ostalim žanrovima nakon Avatara, Titanica i Harry Pottera.

S dva Oscara, za najbolji animirani film i originalnu pjesmu, nije bilo teško naslutiti da će ovaj kultni film koji je zaludio čitav svijet dobiti i svoj nastavak. Iščekivanju je konačno došao kraj…

U prvom nastavku Snježnog kraljevstva Elsa se pribojavala jesu li njene moći prejake za ovaj svijet, a u novom nastavku filma nada se da su one dovoljne.

Zašto i kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Anom, Kristofom i Olafom započinje opasno, ali izvanredno putovanje.

Trailer za Snježno Kraljevstvo 2 možete pogledati ovdje, a film je od jučer dostupan u svim Cinestar kinima.

GLADE&DISNEY

Glade je u suradnji s Disneyjem razvio novu limited edition kolekciju mirisa za sezonu 2019. koja je inspirirana motivima iz Frozen II filma. Asortiman proizvoda sastoji se od tri magične linije pod nazivom Deep Amber Hills, Apple i Rose.

Glade Deep Amber Hills unutar svog asortimana donosi dvije mirisne svijeće, automatski osvježivač zraka, osvježivač zraka u spreju i punjenje za automatski osvježivač zraka, a svi proizvodi sastoje se od nota mirisa crnog ribiza, tamjana i tekućeg jantara.

Noviteti iz Glade Apple linije su mirisne svijeće u mini i maxi pakiranju te automatski osvježivač zraka s blagdanskim notama jabuke, cimeta i muškatnog oraščića.

Posljednja, no jednako šarmantna je mirisna svijeća Glade Rose koja donosi dašak rabarbare, ruže i sandalovine.

Cijela kolekcija uvodi nas u duh Božića pa ako želite da i vaš dom miriše na najslađe blagdanske note, za još više informacija posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#frozen IGRA DARIVANJA

#frozen IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Svijet mirisa i blagdani, jednu sretnicu nagradit ćemo bogatim paketom s motivima Snježnog kraljevstva koji sadrži šalicu, rokovnik, privjesak i tri mirisne svijeće: Amber Hills, Apple i Rose svijeću. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica bogatog paketa s motivima Snježnog kraljevstva je Monika Kanceljak. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

 

Podijeli članak